2777
2789
عنوان

تبریک

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 39 پست

نام،،مرد،،ابتدای مردن است..

و نام،،زن،،ابتدای زندگی است..

خوابش از تو کوتاهتر و خواب ابدیش از تو طولانی تر است....مرگی زود رس دارد،،...

این قسمت دوست نداشتم ... یعنی چی که خواب ابدیش طولانی تر است؟ اصلا چرا از مُردن میگین؟

مَرد با مُرد فرق داره خیلییییی تلفظ کنید!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نام،،مرد،،ابتدای مردن است..و نام،،زن،،ابتدای زندگی است..خوابش از تو کوتاهتر و خواب ابدیش از تو طولان ...

درسته عزیز ..خودمم این قسمتشو دوس نداشتم

اما متن کپی شده اس و نوشته ی خودم نبوده..

البته یه جورایی هم حقیقته!

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

مردهای الان پس بابای کیان

نصفشون طلاق میگیرن و بچه هاشون طفلیا باید تقاص عوضی بازی باباهاشونو بدن و یه عمربهشون بگن بچه طلاق

اون نصف دیگم مثل باباهامون و مردهای قدیم نمیشن تو خوبی و و پاکی و مردانگی و وفاداری وصداقت کم میارن

درسته عزیز ..خودمم این قسمتشو دوس نداشتم اما متن کپی شده اس و نوشته ی خودم نبوده..البته یه جورایی هم ...

من این قسمتشو دوست نداشتم حالا نظر من اینطوره ..

وگرنه که توی کل متن حرف های دیگه ای بود ک واقعا قبول دارم خودمم. در هرحال ممنون برا اشتراکش

نصفشون طلاق میگیرن و بچه هاشون طفلیا باید تقاص عوضی بازی باباهاشونو بدن و یه عمربهشون بگن بچه طلاق ...

دیگه آدم ها با قدیم فرق کردن

چه مرد چه زن

الان دختر 15 ساله 3 تا دوست پسر داره

مامان های خودمون چه میدونستن دوست پسر چیه

پارتنر کیه

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم

من این قسمتشو دوست نداشتم حالا نظر من اینطوره ..وگرنه که توی کل متن حرف های دیگه ای بود ک واقعا قبول ...

خواهش میکنم..

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

روز مرد رو به سخت كوش هاى روزگار

آدماى بامرام و معرفتى كه براى خودشون هميشه كم گذاشتن ولى ديگران نه، به اونايی كه زندگى براشون سخت خواست ولى برا کسى سختى نخواستن؛ به آدماى با معرفت، آدمایی كه با رفتارشون بهت ميگن، هنوز مردونگى نمرده تبريک ميگم...!

🪴🪴🪴🪴

تاپیک آخرتو خوندم😍

تا تنور داغ بود نون رو چسبوندمicon

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم

روز مرد رو به سخت كوش هاى روزگارآدماى بامرام و معرفتى كه براى خودشون هميشه كم گذاشتن ولى ديگران نه، ...

ممنونم