2777
2789
عنوان

زشت شدم

219 بازدید | 16 پست

خیلی پوستم بد شده 😞 منی ک پوستم انقد صاف بود چنوقته پر از جوش و لک جای جوش شده

هفته قبلم رفتم فیشیال فقط دوروز خوب بود بازم پراز جوش شدم از قیافم بدم میاد

کلی ضدجوشم بزنم فایده نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا اسی اینقدر از پوست صورتم تعریف کردن که صافه جوش نداره الان اکثرا جوش میزنم چند ماه پیش از وسط ابرو هام دوتا جوش خیلی گنده و دردناک درآمد هنوزم قرمزی و ردشون مونده 💔

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

شاید به یه چیزی حساسیت داری باید خودت متوجه بشی اون چیه

مثلا من خرما و آجیل و موز بخورم هنو تو دهنمه صورتم خارش میگیره فرداش جوش میزنم مگه اینکه یه خورده بخورم😑

مثلا خرما یه دونه

موز یه برش کوچولو چیزی نمیشه

دقیقا اسی اینقدر از پوست صورتم تعریف کردن که صافه جوش نداره الان اکثرا جوش میزنم چند ماه پیش از وسط ...

کاش منم فقط دوتا بود

من گونه هام پیشونیم چونه م پر ازجوش شده

البته اخیرا یه جدایی ام تجربه کردم شاید بخاطر اونم هست

کاش منم فقط دوتا بود من گونه هام پیشونیم چونه م پر ازجوش شده البته اخیرا یه جدایی ام تجربه کردم شاید ...

نه دوتا نیست همش هر چند هفته چندتا چندتا جوش میزنه مال منم ... یعنی این یکی تموم میشه اون یکی درمیاد

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

عزیزم درکت میکنم منم این مدت خیلی جوش زدم یعنی اصن وحشتناک🥲

دکترم رفتم روتین پوستیم بهم داد ولی تغییر انچنانی نکردم ولی من چون این مدت کلا حال و روزم اوکی نبود و استرس داشتم فکر میکنم برا همینه

خواب کافی

تغذیه سالم

ورزش کردن

و استرس و محیط خیلی تاثیر داره

عزیزم درکت میکنم منم این مدت خیلی جوش زدم یعنی اصن وحشتناک🥲 دکترم رفتم روتین پوستیم بهم داد ولی تغی ...

منم چندماهه که حال روحیم خوب نیست اصلا

دفه قبل حتی پریودمم یه هفته جلو افتاد

فکر میکنم بخاطر اینه ولی خب دیگه خسته شدم از این جوشا

منم چندماهه که حال روحیم خوب نیست اصلا دفه قبل حتی پریودمم یه هفته جلو افتاد فکر میکنم بخاطر اینه ول ...

فک میکنم برا همین باشه

منم پریودیم ده روز جلو افتاد چون داغون بودم الانم هستم ولی خب نمیتونم شرایطمم تغییر بدم🥲

دوستامم گفتن اکسیس وای خیلی خوبه برا جوش و لک میخام اونم امتحان کنم