2777
2789
عنوان

جرم گیری

83 بازدید | 11 پست

بچه ها من رفتم معاینه دندان.

دندانپزشک گفت بیا جرم گیری کنم. بااینکه من اصلا دندان ام جرم نداره فقط سطح داخلیش رنگش خیلی سفید نیست. اولا خودم فک میکردم جرم. چندتا دندون پزشک رفتم همشون گفتن رنگ دندونت. جرم نیست.

ولی این دندون پزشکه گفت جرم. منم نمیدونم چرا اشتبا کردم و انجام دادم. حالا از دیروز نگاه میکنم میبینم بین دندانام فاصله افتاده از پایین.

چکار کنم.

تاحالا کسی جرم گیری انجام داده؟

من حس میکنم از دندونم برداشته شده که فاصله افتاده. چون جرم نبوده ک برداره.

دکتره احمق.

چکار کنم

جرم بوده.الان دندونت سبک شده این حسو داری.چن روز بگذره و چندباری مسواک بزنی درست میشه

مطمعنی؟ اخه تو ایینه نگا میکنم قشنگ دندونم از اونجا ک به لثه وصل میشه بین دوتا دندون فاصله افتاده جوری ک هرچی میخورم میره میمونه اونجا. قبلا اینجور نبوده.

زبون میزنم میره لابه لای دندونام.

4 تا دندونم اینجور شده. حرف میزنم سوراخ مابینش معلومه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مطمعنی؟ اخه تو ایینه نگا میکنم قشنگ دندونم از اونجا ک به لثه وصل میشه بین دوتا دندون فاصله افتاده جو ...

بخاطر اینه که جرما برداشته شده.توی جرم گیری که دندون تراش نمیخوره اگر دندونت کنده شده بود الان باید درد داشتی

بخاطر اینه که جرما برداشته شده.توی جرم گیری که دندون تراش نمیخوره اگر دندونت کنده شده بود الان باید ...

خداکنه همینجور که میگی باشه.یعنی از دیروز اینقد فکر و خیال کردم حرص خوردم ک نگو. البته خیلی سوزش داره. دکتره میگفت تا دوهفته طبیعی. نمیدونم والا.

خداکنه همینجور که میگی باشه.یعنی از دیروز اینقد فکر و خیال کردم حرص خوردم ک نگو. البته خیلی سوزش دار ...

مسواک بزن روزی دوبار و اصولی.

آب نمک شبا قرقره کن

اگر آب جوشیده سرد شده باشه بهتره.

بخاطر اینه که جرما برداشته شده.توی جرم گیری که دندون تراش نمیخوره اگر دندونت کنده شده بود الان باید ...

الان همین دوتا دندونم ک میگم خیلی فاصله افتاده بینشون از همه بیشتر درد میکنه. 😣

بنظرت این سوزش و درد طبیعیه؟ لثه هام میسوزه. دندونام درد میکنه.

من جرم گیری هرسال میرم ولی سوزش و درد ندارم. فقط دهنم یه نصف روز مثلا یجوریه.انگار یچیزیش کمه بعد کم کم درست میشه.اگر دردت ادامه دار شد حتما برو پیش یه دندون پزشک دیگه معاینه شو.شاید واقعا اون قبلی کاربلد نبوده و دندونت تراش خورده یا آسیب دیده.

[QUOTE=405713432]من جرم گیری هرسال میرم ولی سوزش و درد ندارم. فقط دهنم یه نصف روز مثلا یجوریه.انگار یچیزیش کمه بعد کم ...[/QUOTE رفتم پیش یه دندونپزشک دیگه. یجوری رفتار کرد ک انگار نباید جرم گیری میکردم پیش اون دکتره.

بهش گفتم حالا چیکار کنم. گفت دیگه انجام دادی کاری نمیشه کرد. من خودمم میدونستم جرم ندارم. ولی نمیدونم چرا به حرفش گوش کردم. 😣

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز