2777
2789
عنوان

مهریه و خیانت

380 بازدید | 38 پست

من دوسه ساعت پیش تو یه تاپیک بودم که یه آقا زده بود و از مهریه میترسید مجرد هم بود همه ریختن سرش که تو که میترسی مهریه بدی حتما ریگی به کفشته هنوز زن نگرفته دنبال کسی میگردی بدون مهریه عقدش کنی، منم گفتم جهت آگاه کردن زنا و دخترای سرزمینم یه تاپیک بزنم و زدم و گفتم مهریه برای مجازات مردایی هست که از همون اول میدونن کاری باهاتون میکنن که باید سراغ طلاق برای مردای نامردی هست که بعد دو سال دلشو میزنید و خیانت میکنه مهریه برا مجازات اینجور مرداس تحت هیچ شرایطی همینجوری مهریه حلال نکنید بدون مهریه ازدواج نکنید شما قرار نیست شوهرتونو تیغ بزنید فقط یه پشتبانه برای روزی که خدایی نکرده زبونم لال شوهره تو زرد از آب در بیاد اونوقت حداقل مهریه بده اذیت بشه دلتون خنک میشه بخدا این مردا حتی پولدار ترینشون هم واسه دادن سالی یه سکه جونشون در میاد، و اینم بدونید حرف زدن آسونه پای عمل که در میون باشه خیلیا نمیتونن بگن مهریه نمیخوایم و مخالفیم لعنتیای دو رو و دو زبونه شماها اینجا کسی تاپیک خیانت بزنه درجا بهش میگید برم مهریه تو بزار اجرا شماها تو کنترل خشم و عصبانیتتون نسبت به شوهر یه کاربر مجازی ناتوان هستید خدایی نکرده شوهر خودتون خیانت کنه آروم میشینید!؟ اصلا آدم تو چنین موقعیتی تا حد و مرز این میره که آدم بکشه اونوقت مهریه نخواد؟؟😏😏

حالا مگه در شرایط خاصی بعضیا مثه من مجبورن حلال کنن چون کم سن بودم گولم زد ترسیدم طلاقم نده

و یا اینکه بعضیا بجای مهریه بچه هارو میبرن

در هر صورت تا توی موقعیت قرار نگرفتید حرف قشنگ نزنید

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

حرف اول ترتیب و نوع اقدامات دادگاهی برای برنده شدن خانما میزنه

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا ما که خیانت نکردیم ولی میخواست مهریه رو بزاره اجرا شما دخترا همه دنبال پولین

برو بابا پس اگه اینطوره همه شما مردا هم خیانت کارید و کثیف

مرتیکه دختر مردمو کتک زدی خیال داشتی بیاد دستاتم ببوسه چقدر پرروووویییی

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

میگن من خیانت نکردم میخواست مهذیشو بزاره اجرا بعد خواهش و التماس صلح و آشتی کردبم

عجب رویی داری

عجببببببب

تاپیکت حق

حقه حیف کسی نیومد 😂

بالاخره خیانت نکردم

کاش خیانت کرده بودی

کتک توهین به شعور و شخصیت یک انسانه کسی که دیگران رو کتک میزنه خودش یه حیوانه

من به متن کامل آماده کرده بودم که جواب اون تاپیک شما رو بدم ولی منصرف شدم

شما که زخم خورده هستی نباید به بقیه پیشنهاد بدی چون باعث نابودی زندگی بقیه میشید

در آخر بگم زن بخواد اینجوری وحشی بازی در بیاره مرد با حکم تمکین و حق طلاق تا اندازه ای که بخواد میتونه بگیره بعد طلاق بده البته مرداد با ندادن مهریه دیگه کاری ندارن چون دنبال پول یارو نیستند

پس بهتره کسی رو با پول به خودتون وصل نکنید

کاربر آقا _ سعی میکنم با حرف هام به دیگران کمک کنم