من دوسه ساعت پیش تو یه تاپیک بودم که یه آقا زده بود و از مهریه میترسید مجرد هم بود همه ریختن سرش که تو که میترسی مهریه بدی حتما ریگی به کفشته هنوز زن نگرفته دنبال کسی میگردی بدون مهریه عقدش کنی، منم گفتم جهت آگاه کردن زنا و دخترای سرزمینم یه تاپیک بزنم و زدم و گفتم مهریه برای مجازات مردایی هست که از همون اول میدونن کاری باهاتون میکنن که باید سراغ طلاق برای مردای نامردی هست که بعد دو سال دلشو میزنید و خیانت میکنه مهریه برا مجازات اینجور مرداس تحت هیچ شرایطی همینجوری مهریه حلال نکنید بدون مهریه ازدواج نکنید شما قرار نیست شوهرتونو تیغ بزنید فقط یه پشتبانه برای روزی که خدایی نکرده زبونم لال شوهره تو زرد از آب در بیاد اونوقت حداقل مهریه بده اذیت بشه دلتون خنک میشه بخدا این مردا حتی پولدار ترینشون هم واسه دادن سالی یه سکه جونشون در میاد، و اینم بدونید حرف زدن آسونه پای عمل که در میون باشه خیلیا نمیتونن بگن مهریه نمیخوایم و مخالفیم لعنتیای دو رو و دو زبونه شماها اینجا کسی تاپیک خیانت بزنه درجا بهش میگید برم مهریه تو بزار اجرا شماها تو کنترل خشم و عصبانیتتون نسبت به شوهر یه کاربر مجازی ناتوان هستید خدایی نکرده شوهر خودتون خیانت کنه آروم میشینید!؟ اصلا آدم تو چنین موقعیتی تا حد و مرز این میره که آدم بکشه اونوقت مهریه نخواد؟؟😏😏
حالا مگه در شرایط خاصی بعضیا مثه من مجبورن حلال کنن چون کم سن بودم گولم زد ترسیدم طلاقم نده
و یا اینکه بعضیا بجای مهریه بچه هارو میبرن
در هر صورت تا توی موقعیت قرار نگرفتید حرف قشنگ نزنید