2777
2789

چشام خیلی ضیعیفه نمیتونم عینک بزارم سالانه تو پیج تو اینیستاگرام بگیرم یا از بیرون کجا ها دارن کسی می دونه راضی هست از لنز سالانش

من از عینک فروشی می گیرم.

❤️مادر شدم عشق پاک را فهمیدم...من عاشق سینه چاک را فهمیدم...وقتی به زبان کودکی،،مادر گفت من فرق بهشت و خاک را فهمیدم...❤️ما پیر ترین بیست و چند ساله های دنیاییم.........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هررنگی بخام دارن راضی هستی

آره هر برندی کاتالوگ خودشو داره...من خودم عسلی می گیرم...آره خوبه اذیت نمی کنه اصلاً...مگه دیگه خیلی زیاد تو چشم بمونه مثلاً ۸ ساعت به بالا دیگه چشم حس خستگی پیدا می کنه...بهداشتش هم خیلی مهمه.

❤️مادر شدم عشق پاک را فهمیدم...من عاشق سینه چاک را فهمیدم...وقتی به زبان کودکی،،مادر گفت من فرق بهشت و خاک را فهمیدم...❤️ما پیر ترین بیست و چند ساله های دنیاییم.........

بهداشت چی مثلا

باید هر دفعه استفاده کردی مایع داخل جا لنزی رو عوض کنی دوباره بریزی.

حتی اگه ازش استفاده نکنی هم مایعش رو باید هر چند وقت یک بار عوض کنی.

جا لنزی رو هر هفته بشوری و ضد عفونی کنی بعد خشک کنی کامل یه قطره آب یا پرز دستمال توش نره.

قبل گذاشتن لنز دستت رو بشوری و ضد عفونی کنی با پارچه یا حوله ای که پرز نداره دستت رو کامل خشک کنی بعد لنز رو تو چشمت بذاری یا صبر کنی دستت خشک بشه تو هوای آزاد بعد لنز رو بذاری.

به هیچ وجه با لنز نخوابی یا حموم نری.