2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه با یک جمله که نمیشه قضاوت کرد شاید اصلا شما فکر میکردی دوست داشته

اما در کل پسرا قهر کنن یا کات کنن یه مدت اول داغن میگن از این بهتر پیدا میکنیم بعد اگه واقعا دوست داشته باشه بر میگرده

مگر شانسش بزنه از تو بهتر پیدا کنهicon

اگه اینجوری بوده اون پسر هم باید پیگیر باشه هم بیاد معذرت خواهی کنه بابت اشتباهاتش

فقط یکبار بعد از کات زنگ زده گفته اگه یه سری کارامو کنار بذارم دوس داری برگردیم؟ دختره گفته نمیدونم باید فکرامو کنم،

پسره میفهمه جواب دختره مثبته.

ولی بعد از چند روز که داشته پیجشو خلوت میکرده دختره رو هم انفالو ریموو میکنه و بعد از چند روز طاقت نمیاره دوباره فالوش میکنه ولی دختره درخواستشو قبول نمیکنه و پسره انگار شاید ناراحت شده یا به غرورش برخورده بعد از دو روز درخواست فالوش رو برمیداره، همین.

در حالی که دختره میخواست ریکوئستشو قبول کنه.

فقط یکبار بعد از کات زنگ زده گفته اگه یه سری کارامو کنار بذارم دوس داری برگردیم؟ دختره گفته نمیدونم ...

@نوازنده1364

نهایت تلاشش همین بوده در حالی که بهتر بود بازم زنگ بزنه یا پیام بده

به نظرت برمیگرده؟

اخه با یک جمله که نمیشه قضاوت کرد شاید اصلا شما فکر میکردی دوست داشته اما در کل پسرا قهر کنن یا کات ...

اها که اینطور، بهتر از چه لحاظ؟

ظاهر؟ رفتار؟

میدونم دختری هست که عاشقشه و بهش محبت میکنه.

منم دختری ام که محلش نمیدم.

الان اگه اون بهتره پس چرا پیگیر منه