2777
2789
منم امروز صبح زدم بعد از چهار روز تاخیر منفی بود فقط بعد چند ساعت ی هاله خیلی کمرنگ ک بزور دیده میشه ...

قبلش نزده بودی؟من سینه هام بعد موعد درد میکنه و گاهی کمرم ...یه لک کوچولو دوروز پیش دیدم من اصلا سابقه لک بینی ندارم ...دارونخورده بودی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم امروز صبح زدم بعد از چهار روز تاخیر منفی بود فقط بعد چند ساعت ی هاله خیلی کمرنگ ک بزور دیده میشه ...

وای جدی؟؟؟

چقد خوشحال شدم

خب اگه هاله افتاده که بارداری دختر

یا خدااااا

ایشالله واقعی باشع

چقد خوشحال شدم واست

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  
قبلش نزده بودی؟من سینه هام بعد موعد درد میکنه و گاهی کمرم ...یه لک کوچولو دوروز پیش دیدم من اصلا ساب ...

نه نزدم رقصم نخوردم هیچی شاید حامله ای لک لانه گزینیه عکس نداری از ب ب

وای جدی؟؟؟ چقد خوشحال شدم خب اگه هاله افتاده که بارداری دختر یا خدااااا ایشالله واقعی باشع چقد ...

آخه بعد چن ساعت ک معتبر نیس اونم ب زووووور دیده میشه عکس هم میگیرم دیده نمیشه

آخه بعد چن ساعت ک معتبر نیس اونم ب زووووور دیده میشه عکس هم میگیرم دیده نمیشه

امپول زده بودی؟

اچ سی جی؟؟

اگه زدی چند روزه گذشته؟

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...