2777
2789
عنوان

ترمیم رابطه

300 بازدید | 40 پست

سلام من و دوست پسرم حدودا ۲ ساله که باهمیم

یسری مشکلات داشتیمو اینا و اکثر داستاناام از سمت من بوده و کلا سرد شد ی مدت کات بودیم دوباره برگشتیم بهم

نظرتون چیکارکنم که بهتر بشه رابطه و محبتش و علاقش بیشتر بشه؟

خوبه دغدغه شما اینه دغدغه من اینه راجب چی باهاش حرف بزنم🫠🤣

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب استارتر و بچه ها یه راهنمایی میدید من دوس پس رم برای روز مرد از قبل قول داد پیش هم باشیم شهرامون دور شش هفت ساعتی فاصله مون حالا امروز میگه فردا نمیتونم بیام کار دارم راستش منم دیروز اصراری نکردم فقط خودم گفتم

حالا بنظرتون ارزش داره بحث کنم یا نه ازطرفی هم لجبازیم گل کرده اعصابم خرد آخرش حرف خودش شده و نمیاد

یعنی چی😂

نمیدونم راجب چی باهاش صحبت کنم😂💔

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

خب استارتر و بچه ها یه راهنمایی میدید من دوس پس رم برای روز مرد از قبل قول داد پیش هم باشیم شهرامون ...

اگه کارش مهم نیست بگو بیاد پیشت و باهم وقت بگذرونید

خب استارتر و بچه ها یه راهنمایی میدید من دوس پس رم برای روز مرد از قبل قول داد پیش هم باشیم شهرامون ...

والا من اگه بودم ک ناراحت میشدم

ولی گیرنده بهش و بگو ی روز تو همین هفته یا تایم دیگه بیا و بتونیم تایم بیشتری پیش هم باشیم

چند وقته باهمید

نمیدونم والا مدت کوتاهیه😂