2777
2789
عنوان

اعتکاف

144 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها من خیلیییییی دوست داشتم برم اعتکاف پریود بودم دیگه امروز هفتمم بود الان رفتم حموم اومدم دیدم لکه دیدم چیکار کنم خدایا خیلی دوست داشتم برم😭😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه برم اونجا باز صب لکه ببینم چی

دم اذان صبح عسل کن برو اگه لک دیدی میای بیرون دیگه ان شاالله تا اذان پاک بشی برات دعا میکنم من که نتونستم برم ان شاالله تو بری

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

دم اذان صبح عسل کن برو اگه لک دیدی میای بیرون دیگه ان شاالله تا اذان پاک بشی برات دعا میکنم من که نت ...

ببخشید یه سوال دارم من میخوام روزه بگیرم هیچ غسلی گردنم نیست

لازمه به نیت این ماه و روزه غسل کنم ؟؟

ببخشید یه سوال دارم من میخوام روزه بگیرم هیچ غسلی گردنم نیست لازمه به نیت این ماه و روزه غسل کنم ؟؟

ببین احکام اعتکاف رو بخون حتما بهت برگه ندادن که احکام توش باشه ؟ یا توی کانال چیزی براتون نذاشتن ؟ حتما گوش بده اگر چیزی گذاشتن براتون

غسل نداره ولی یه سری چیزا رو باید رعایت کنی مثلا معامله خرید فروش اصلا نباید توی این سه روز انجام بدی یعنی اگر شارژ میخوای بگیری هر چی از الان بخر

بعضیا مثلا میرن غذا سفارش میدن اینا اشکال داره هله هوله خوراکی هر چی میخوای از الان ببر با خودت اونجا هم که غذا میدن

عطر زدن و به مشام رسیدن عطر هم اعتکاف رو باطل میکنه این مورد عجیبه ولی جزو احکامش هست هیچ چیز معطری با خودت نبر کرم و اسپری و این جور چیزا منظورمه که بوش پخش میشه

روزه باید بگیری این سه روز رو

و اینکه از مسجد نباید بیرون بری به هیچ وجه مثلا اگر به کسی سپردی چیزی برات بیاره یا ببره نباید بری بیرون ازش بگیری کسایی دم در هستن که باید به اونا بسپری انجام میدن برات

هر گونه جدل هم نباید انجام بشه جدل میخواد دینی باشه یا سیاسی یا هر چیزی اصلا نباید جر و بحث پیش بیاد

اینا احکامی هست که من یادمه

غسل هم اگر بخوای میتونی غسل توبه بگیری ولی اینکه بگم غسل واجب به گردنت باشه به نیت اعتکاف نیست

باز خودت این مورد رو چک کن ولی من همچین چیزی یادم نمیاد که بوده باشه

گوشی هم دستت نگیر عبادت نکردی نکردی فقط گوشی دستت نگیر بگیر بخواب کل تایم رو اصلا ، گوشی نمیذاره اون بهره کافی رو از فضا ببری

خواب باشی حداقل روحت بهره مند میشه از فضا ولی توی گوشی باشی اینستاگردی کنی نی نی سایت بیای و... نه

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

ببین احکام اعتکاف رو بخون حتما بهت برگه ندادن که احکام توش باشه ؟ یا توی کانال چیزی براتون نذاشتن ؟ ...

اعتکاف نمیرم خودم همین جوری تو خونه میخوام روزه بگیرم

آخه قبل رمضان غسل میکنیم گفتم ببینم برا اینم لازمه یا نه

به هر حال ممنون