2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 89 پست
حالا نه که شما پسرا ذاتتون معلومه چی هستین و کی هستین

خب بد بودیممس دوستپسراتون ولمون کنید دیگه تیبا خریدن و آرایشگاه زدنتون از قبل پول شوهر چی میگه؟ ینی عاشقی پولیه،؟

فقط خدا
انسان آزده الان عهد بوق نیست که الان دوست دختر پسر یکیشون لاشیه چی میشه دیگری ول میکنه میره تموم شد ...

همونم غلطه برا چی ب پسری رو بدی بیاد بازیچه ت کنه بعد بره

پسرا رو باید توی حسرت خودت بزاری تا بفهمن دم دستشون نیستی ک هروقت بخوان بیان و برن مگه گاراژه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مهریه ظلمه به مرد؟حرف خنده داری زدی 😂😂😂 زن وقتی ازدواج میکنه حق کار ، حق خروج از کشور ،و همه حقوق ...

خب حق کار خروج از کشور و حق طلاق بگیر .. اوکیه الان ؟! نفقه های میلیاردی رو بیخیال میشید ؟! عمرا!!! دنیا هم ک بهتون بدن دنبال پول گرفتن از طرف هستید . میگید چرا کار کنیم . نخواستیم خیلی راحت پولاشو میگیریم میریم🤷♀️

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
پ ن پ بیان کل پس انداز خودشون و جوون بدبختشو با یه چک سفید امضا بدن دست دختیری که اصلا معلوم نیست آد ...

این ویژگی ها که گفتی رو فقط مردا میتونن داشته باشن شما که اینجا عضوی حداقل برو چهار تا تاپیک خیانت بخون بفهمی ذات بعضی از مردا یا بهتره بگم نر ها چیه

بخدا همین مهریه باعث کدورت میشه همون ۱۲ تا میشه حدود دو میلیارد چه سال دیگه میشه شش میلیارد مگه همه ...

یعنی از همین الان که هنوز زن نگرفتی به فکر طلاق و مهریه دادنی داداش ؟؟؟

خب اگه اینجور آدمی هستی و فکر میکنی درجا بعد ازدواج پشیمون میشی و میخوای زنه رو پس بدی چرا میری سراغ ازدواج ؟؟

همون صیغه و برنامه های دوستیابی و اینجور کوفت و زهر مارا برا شماها بهتره بنظرم

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

آدم حسابی باشی با ۱۴ تا سکه دختر بهت میدن رفیق جواب های اینجا رو ولش کن. اینجا فضای مجازیه پر از ترو ...

نخیر این حرفا نیس ازدواج دومشونم باشه ۱۴تا بدون حق و حقوق کسی نمیزنه مگه اینکه خیلی دیگه عطش ازدواج داشته باشه اونم بعدا ک توی گِل گیر کرد میفهمه چ غلطی کرده

والا بخدا😂😂😂😂😂هنوز زن نگرفته مهریه ننوشته استرس پرداخت داره😂😂😂

اکثر پسرا و مردا همینن بجز اونایی که عاشق میشن و با عشق ازدواج میکنن عشق هم ادمو کور میکنه حاضرن هزارتا سکه برا طرف بزارن فقط بگیرنش

وگرنه مطمن باش همه مردا اسم مهریه میاد تنو بدنشون میلرزه حتی پولدارا

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

زیاده یه دونه بسه حق و حقوق هم ک ب زن نمیدنباید بتونی راحت اگ نخواستیش پسش بدی یانهمنکه میگم روی دخت ...

در عوض وقتی نادونن زودتر ازشون خلاص میشیم نه اینکه چند سال طول بکشه تا بتونیم طلاق بگیریم

بابا زندگی برا خانوما خیلی سخته خیلی ناراحتم🥲

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه😊