2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 89 پست
کردن دیگه ، ببخشیدا دسته بیلش مونده دیگه؟ 😕اصلا کی تونسته مهریه کامل بگیرهبگیره

جهیزیه و سیسمونی و جشن عقد و ...که با پدر و مادر عروسه

یه عروسی بود که کم کم تبدیل شد به ماه عسل یه مهریه مونده اونم رسیده به ۱۴ تا باز سر همون ۱۴ تا نق میزنن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

زیاده یه دونه بسه حق و حقوق هم ک ب زن نمیدنباید بتونی راحت اگ نخواستیش پسش بدی یانهمنکه میگم روی دخت ...

نیازی نیس کسی حقی بده ! حضانت ک خب منصفانه هس ( قانونشو بخونید بعد چیزی بگید !) حق طلاقم بگیرید حق خروج از کشورم لگیرید اگه زباد سفر خارجی میرید ! دیگم چیزی نمی مونه

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
چقدر هم که خانوما تونستن مهریه بگیره و قانون بهشون داده، ۸۰ درصد میبخشن یا خیلییییی کم میتونن بگیرن ...

اونی که اینکارست چنان میگره میخوره با رفیقاش میشینه میخوره یه آبم روش بیا تا نشونت بدم. صدتا

فقط خدا
پ ن پ بیان کل پس انداز خودشون و جوون بدبختشو با یه چک سفید امضا بدن دست دختیری که اصلا معلوم نیست آد ...

حالا نه که شما پسرا ذاتتون معلومه چی هستین و کی هستین

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره🥰زود بود برای رفتنت دخترکم🖤

ولی این مهریه واقعا ظلم هس به مرد ! البته اکثر زنا مهریه رو برا این نگه میدارن ک مرده از ترس مهریه ط ...

مهریه ظلمه به مرد؟حرف خنده داری زدی 😂😂😂 زن وقتی ازدواج میکنه حق کار ، حق خروج از کشور ،و همه حقوق ازش صلب میشه ،باید بشینه تو خونه برای آقا خونه داری کنه و اققا از اون طرف بره بیرون کار کنه و پیشرفت کنه و یدونه خونه شو دوتا کنه ،بعد عمری هم خانوم اگه دلشو زد ، دست خالی میفرستتش خونه پدرش ،اینجا کی ضرر میکنه ؟ خانوم یا آقا ؟

اونی که اینکارست چنان میگره میخوره با رفیقاش میشینه میخوره یه آبم روش بیا تا نشونت بدم. صدتا

اگه خانمی موفق شده مهریه بگیره نوش جونش حقشو گرفته نکنه انتظار دارین خانما مهریه رو ببخشن

از مر ایرانی پر توقع تر و خودخواه تر وجود نداره

برن فرشته بگیرن بدون مهریه فرداشم نخواستن بندازنش بیرون زن نگیرن مجبور نیستن بقول خودت پ ن پ ا ...

انسان آزده الان عهد بوق نیست که الان دوست دختر پسر یکیشون لاشیه چی میشه دیگری ول میکنه میره تموم شد رفت

فقط خدا
اگر مرد اهل نباشه با هزار تا سکه مهریه هم انسان نمیشه مرد خوب حتی اگر با زنش خوشبخت باشه مهریه شود م ...

کسی نمیخواد با مهریه اهلی کنه مردا رو

مهریه برا اینه ک اگ مرد اهل زندگی نبود تاوان وحشی بودنشو بده

ولی این مهریه واقعا ظلم هس به مرد ! البته اکثر زنا مهریه رو برا این نگه میدارن ک مرده از ترس مهریه ط ...

جهیزیه و سیسمونی میلیاردی رو که آقایون میندازن گردن پدر زن و مادر زن ظلم نیست؟؟

مردا چه تحفه ای هستن که خانوم بترسه طلاقش بده، زن نمایی یا بچه ایی؟ امکان نداره یه خانوم درک نکنه همچین چیزیو ، زن وقتی حق تحصیل و کار کردن بدون اجازه شوهر نداره باید بپزه و بشوره و بسازه و بچه هایی که تهش حضانتشون با پدرشونه رو بزرگ کنه و عمرشو بذاره، حالا اگه این خانوم چندسال بعد متوجه شد نمیتونه با این مرد زندگی کنه باید چیکار کنه؟ تمام عمرشو تلف کرده تو اون زندگی نه کار کرده نه سرمایه ای داره تازه شوهرشم میگه طلاقت نمیدم میخوام همینجوری نگهت دارم، باید چیکار کنه؟ باید آواره کوچه و خیابون شه؟

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند