2777
2789

تا ۸۰ سالگی قراره عمر کنید دو حق انتخاب دارید:

۱_بشدت پولدار خواهید بود طوری که تا چندین نسلتون تامینه و هرکار دلتون بخواد میتونید بکنید اما به طور قطعی میرید جهنم

۲_تا خود ۸۰ سالگی انوااع بدبختی رو میکشید و زندگی بشدت پر استرسی رو تجربه می کنید ولی مطمئنید تهش میرید بهشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۸۰ سال زجر و بدبختی کم نیس هاا

اره ولی بالخره تموم میشه نه؟ ولی اون دنیا چی ؟؟ از طرفی این دنیا از نظر من آدمی سازگار آفریده شده با درد ولی اون دنیا همه چی قطعی وتو قرار با همه وجودت ودرود کمال عذاب بکشی

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

۱ ترجیح میدم خودم بسوزم تا نسل بعدم راحت باشن هرچند بگن توگورش

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

چقدر سخته😅

صددرصد دو

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

خداوند خودش فرموده از نعمت های دنیا استفاده کنید اما وابستگی پیدا نکنید بهشون و به چشم وسایل سفر بهشون نگاه کنید

پس ترجیح میدم هم دنیامو داشته باشم هم آخرتمو

در نتیجه بین این دوتا گزینه هیچکدام

کاربری دیگم : زهوریم . از من بشنو پسرم: خدای مهربان کسی است که نه در هفت طبقه آسمان میگنجد و نه در هفت طبقه زمین، ولی در دل آدمیزاد میگنجد. پس زنهار، الکسیس، که هیچوقت دل کسی را نشکنی! [بخشی از کتاب زوربای یونانی.]