2777
2789
عنوان

من همونی ام که

148 بازدید | 14 پست

بچه ها من حالم خوش نیس روحی و رو جسمم هم تاثیر گذاشته . میشه دعام کنید ؟ از امام علی بخواید

میشه نفری یدونه یا چندتا ذکر زیر رو بخونید شاید باب الحوائج ابالفضل کمکم کرد .

یاکاشِفَ الکَربِ عَن وَجهِ الحُسین ، اِکشِف کَربی بِحقِّ اخیکَ الحسین.

من آن بودم که میگفتم به هر پرسش ، دو صد پاسخ... کنون گر نامِ منپرسی ، جوابش را نمیدااااانم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا خیرتون بده

فداتشم..خودم زیاد حال بد داشتم اما خدا همیشه هوای بنده هاشو داره به مو میرسه اما پاره نمیشه...آروم باش دنیا دو روزه ارزش غصه خوردن نداره ...سعی کن فقط لذت ببری حتی از یه لیوان چای

خدایا بی نهایت شکرت❤️
فداتشم..خودم زیاد حال بد داشتم اما خدا همیشه هوای بنده هاشو داره به مو میرسه اما پاره نمیشه...آروم ب ...

کار من از این حرفا گذشته .... انروز انقد فشار عصبی بهم وارد شد که انگار دوتا لک کوچیک افتاد رو صورتم مثه ترکیدن مویرگا ...😭😭😭😭

کار من از این حرفا گذشته .... انروز انقد فشار عصبی بهم وارد شد که انگار دوتا لک کوچیک افتاد رو صورتم ...

گلم بخدا خیلی سخت گرفتی..منم قبلا ازتو بدتر بودم...یهو ب خودم اومدم گفتم بیخیال بابا اخرش زیر خاکه...براچی بجنگم

خدایا بی نهایت شکرت❤️