2777
2789
عنوان

روز پدر

89 بازدید | 14 پست

من ۱۶سالمه رابطم اصلا با بابام خوب نیست اصلا نه تا الان محبت دیدم نه هیچی بد اخلاقه بد بینه قدیمیه کلا اینطوری نیستم که عاشقش باشم و دوسش داشته باشم اما کاریش نمیشه کرد روز مادر به عالمه رو پخش رفتم مجبورش کردم واسه مامانم کادو بخره الان روز پدره مامانم براش ریش تراش خریده من نمیدونم چیکار کنم چیزی بخرم نخرم چیکار کنم پیام بدم تبریک بگم نگم چجوری بگم اصلا بخدا نمدونم چیکار کنم پولم ماهانه بهم یه تومن میدن مامان بابام باهم که باید خرج من و شارژ و هرچیزی که لازم دارم رو با همون تو به ماه لدم الان ۶۰۰ دارم تا آخر ماه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس من چرا همچی حسی ندارممن دختر بدی هستم ینی

نمیدونم من کارم درسته یانه من خوبم یا بد اما از بابام خوشم نمیاد صرفا واسه اینکه دلش نسکنه دارم این کارو میکنم

چرا ازش ناراحتی اگه دوس داشتی بگو چون منم یجورایی مثل توام

گیرای عجیب میده تقریبا ۱۷ سالمه اما حق ندارم تا سر کوچه تنها برم ما تو شهرستان کوچیک زندگی میکنیم خیلی امنه تا مدرسه ۵ دقیقه پیاده راهه حق ندارم تنها برم حق ندارم تو خونه تنها باشم همه خرج منو مامانم میدن هیچوقت بهم محبت نکرده هیچوقت بغلم نکرده هیچوقت صمیمی نبودیم خیلی زبونش آمده اخلاقش بده هرچیزی خلاف میلش باشه بارور پیش میبره