2777
2789
عنوان

قرص لاغری

131 بازدید | 9 پست

سلام من ماه پیش سقط داشتم تو ماه ۲ تقریبا خوشبختاته دفع شد و به موقع عادت ماهانه شدم دکترم گف سه ماه دیگ حامله شو مشکلی نیس ولی تو این سه ماه قبلش برو چکاب ک اگ کمبود ویتامینی چیزی داری دفع بشه همم وزنمو ۶ ۷ کیلویی کم کنم تا تو دوروان بارداری واریس پا نگیرم حالا میخواستم ببینم چ قرص لاغری موثره که بخورم و عوارضی برای بارداری نداشته باشه همم کم هزینه باشه اینم بگم ک ما فامیلا از طرف پدرم تپل مپلیم و اینک اصلا حوصله ورزشم ندارم شاید تا ی هفته هیچی نخورم ولی بنیم ضعیفه کمک کنید لطفا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهرم روزا خونه نیس مگر فقط در روز شام سبک بخورم همین ولی شانس من نفس میکشم‌چاق میشم

از من بدتر که نیستی من دوسال ورزش میکنم غذام کلن 5 قاشق برنجه ولی دریغ از یک گرم ولی دو هفتس ناهار نمیخورم دو کیلو کم کردم بعد دو سال معجزه اس برام

کالری شماری؟توضیح میدی بهم؟تو سه ماه حتی ۴ ۵ کیلوهم میتونم لاغرکنم؟

برنامه کرفس و نصب کن و از هر چیزی که خوشت اومد بخور ولی کم و اونجا وارد کن میزان کالریتو حساب میکنه من خودم روازنه ۸۰۰ کالری میخورم و با این روش تو یه ماه پنج کیلو کم کردم

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز