2821
2789
عنوان

قرص لاغری

132 بازدید | 9 پست

سلام من ماه پیش سقط داشتم تو ماه ۲ تقریبا خوشبختاته دفع شد و به موقع عادت ماهانه شدم دکترم گف سه ماه دیگ حامله شو مشکلی نیس ولی تو این سه ماه قبلش برو چکاب ک اگ کمبود ویتامینی چیزی داری دفع بشه همم وزنمو ۶ ۷ کیلویی کم کنم تا تو دوروان بارداری واریس پا نگیرم حالا میخواستم ببینم چ قرص لاغری موثره که بخورم و عوارضی برای بارداری نداشته باشه همم کم هزینه باشه اینم بگم ک ما فامیلا از طرف پدرم تپل مپلیم و اینک اصلا حوصله ورزشم ندارم شاید تا ی هفته هیچی نخورم ولی بنیم ضعیفه کمک کنید لطفا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرم روزا خونه نیس مگر فقط در روز شام سبک بخورم همین ولی شانس من نفس میکشم‌چاق میشم

از من بدتر که نیستی من دوسال ورزش میکنم غذام کلن 5 قاشق برنجه ولی دریغ از یک گرم ولی دو هفتس ناهار نمیخورم دو کیلو کم کردم بعد دو سال معجزه اس برام

کالری شماری؟توضیح میدی بهم؟تو سه ماه حتی ۴ ۵ کیلوهم میتونم لاغرکنم؟

برنامه کرفس و نصب کن و از هر چیزی که خوشت اومد بخور ولی کم و اونجا وارد کن میزان کالریتو حساب میکنه من خودم روازنه ۸۰۰ کالری میخورم و با این روش تو یه ماه پنج کیلو کم کردم

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍