2777
2789
عنوان

شب تولد و یلدا

41 بازدید | 3 پست

دیروز تولد ۲۴ سالگیم بود اصلا یادم نبود کسی بهم تبریک گفته باشه حتی پدر و مادرم که یادشون بود

شب یلدا رفته بودن کوه من رو نبردن

والا خوبه تا حرف پول میشه یادشون میاد النازی در این کره خاکی نفس میکشه تا پسر میبینن دورم یادشون میاد دخترشونم اگه با پسره بگردم آبروشون میره

شب یلدا مادرم با عمه ام و خانواده هاشون رفته بودن کوه بعد من زنگ زدم بهش برا احوال پرسی میگه رفتیم کوه اگر میخوای تو هم بیا من اعصابم خراب شد گفتم نه با داداشم رفتیم پارک داداشم یکیش ۱۸ سالشه با من زندگی میکنه برا تحصیل اومده خونه من وقتی بهش گفتم خیلی اعصابش خراب شد زد بیرون از خونه بعد امروز اومد خونه تا زنگ زده به مادرم باهاش دعوا کرده مادرم هم از صبح داره رنگم میزنه جرعت جواب دادن ندارم

پیام فرستاده میگه وقتی خونه بودی میومدی با ما چرا دروغ گفتی بزار بیام حسابت رو میرسم هنوز که هنوزه جرعت نکردم پیامه رو باز کنم هی نگاهش میکنم میگرخم چه کنم

🌴🌴🌴🇮🇷

تو بچه نیستی از مادرت بترسی

وقتی حرف پول میشه یادت میوفتن؟

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

تو بچه نیستی از مادرت بترسی وقتی حرف پول میشه یادت میوفتن؟

نه خب ازش نمیترسم ولی میترسم حالش بد بشه فشارش بره بالا بعد من این همه درس خواندم تو کارم موفق هستم هر کس از کنارم رد میشه من رو تحسین میکنه بعد مادرم میگه خاک تو سرت نصف دختر عموت هم نشدی دختر عموم دکتر شده من باستان شناس مگه همه باید دکتر بشن مگه جامعه معلم نمیخواد؟داروساز نمیخواد؟واقعا نمیدونم چی بگم

🌴🌴🌴🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خب ازش نمیترسم ولی میترسم حالش بد بشه فشارش بره بالا بعد من این همه درس خواندم تو کارم موفق هستم ...

عزیزم نگران کسی نشو که نگرانت نیست درک میکنم مادرته به حرفاش توجه نکن

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا