شنبه ۱۵ اردیبهشت ساعت ۶ صبح بود که خیلی غیر منتظره حس کردم کیسه آبم پاره شده و وقتی از خواب بیدار شدم دیده بله کامل پاره شده بود و اصلا نمیتونستم مهارش کنم سریع همسرمو از خواب بیدار کردم و گفتم این اتفاق افتاده و باید بریم بیمارستان، وقت سزارینم برای ۲۲ اردیبهشت بود، رفتم با کلی ترس دوش گرفتم و کماکان داشت آب خارج میشد به همسرم دلگرمی میدادم که نترس تا ۱۱ ساعت وقت داریم برسیم بیمارستان، ساعت ۶:۴۵ رسیدیم بیمارستان و من رفتم بلوک زایمان؛ اون روز خیلی شلوغ بود و علاوه بر من ۱۰ نفر دیگه وقت سزارین داشتن. از جنین نوار قلب گرفتن و با دکترم تماس گرفتن، با اینکه نامه سزارین داشتم باز هم با زور معاینم کردن و گفتن دو فینگر بازه و ازم خواستن طبیعی زایمان کنم ولی من قبول نکردم در ضمن از قبل به دکترم گفته بودم سوند رو تو اتاق عمل وصل کنه و ایشون تو نامه برا نوشته بودن. قرار شد ساعت ۹ عمل شم
عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
سلام عزیزم من تنبلی تخمدان دارم میخوام اقدام به بارداری کنم و دوست دارم از اول تحت نظر متخصص باشم&nb ...
سلام عزیزم. بله ایشون خیلی تو کارشون ماهرن و خودشون رییس بخش زایمان بیمارستان تریتا هم هستن من که واقعا راضی بودم و بعد از عوض کردن چنتا دکتر ایشون رو انتخاب کردم
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
تنبلی هم داشتی عزیزم یا طبیعی باردارشدی؟؟ بعد از بارداری تحت نظر دکتر بودی؟
نه طبیعی باردار شدم. من تا هفته ۳۵ سه تا دکتر عوض کردم چون راضی نبودم و بعد با خانم دکتر احمدیان آشنا شدم و تا الان که پسرم دو سالشه تحت نظر ایشونم و چند نفر دیگه تو سایت هم از جمله آیهان۱۳۷۳ به پیشنهاد من با ایشون زایمان داشتن و خیلی راضی بودن
ولی چاره نبود چون باید بلند میشدم میرفتم دستشویی شب به کمک مامان و همسرم بلند شدم و آروم اومدم پایین ...
عزیزم دکترت احمدیان بود تو تریتا واینکه من سه شنبه زایمان دارم بچه دومم از همون بخیه قبلی میبرن شکمو؟واینکه چی با خودم ببرم تریتا مدارک چی نیاز داره لباس بچه اینارو میگی ممنون میشم
عزیزم دکترت احمدیان بود تو تریتا واینکه من سه شنبه زایمان دارم بچه دومم از همون بخیه قبلی میبرن شکمو ...
بله دکتر احمدیان. در مورد بخیه اطلاعی ندارم متاسفانه
ساک بچه شامل سرهمی نوزادی پوشک پوآر بینی مسواک و لباس مادر نوار بهداشتی بود که سرهنی نوزاد خیلی خوشگل و جنس خوبی هستش همونو میتونید بپوشونید. مدارک هم نامه ای که دکتر دادن رو من فقط بردم با دفترچه بیمه و کارت ملی و شناسنامه