2777
2789
عنوان

خاطره زایمان Belle

| مشاهده متن کامل بحث + 18970 بازدید | 365 پست
سلام عزیزم من تنبلی تخمدان دارم میخوام اقدام به بارداری کنم و دوست دارم از اول تحت نظر متخصص باشم&nb ...

سلام عزیزم. بله ایشون خیلی تو کارشون ماهرن و خودشون رییس بخش زایمان بیمارستان تریتا هم هستن من که واقعا راضی بودم و بعد از عوض کردن چنتا دکتر ایشون رو انتخاب کردم 

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
سلام عزیزم. بله ایشون خیلی تو کارشون ماهرن و خودشون رییس بخش زایمان بیمارستان تریتا هم هستن من که وا ...

تنبلی هم داشتی عزیزم یا طبیعی باردارشدی؟؟

بعد از بارداری تحت نظر دکتر بودی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تنبلی هم داشتی عزیزم یا طبیعی باردارشدی؟؟ بعد از بارداری تحت نظر دکتر بودی؟

نه طبیعی باردار شدم. من تا هفته ۳۵ سه تا دکتر عوض کردم چون راضی نبودم و بعد با خانم دکتر احمدیان آشنا شدم و تا الان که پسرم دو سالشه تحت نظر ایشونم و چند نفر دیگه تو سایت هم از جمله آیهان۱۳۷۳ به پیشنهاد من با ایشون زایمان داشتن و خیلی راضی بودن

نه طبیعی باردار شدم. من تا هفته ۳۵ سه تا دکتر عوض کردم چون راضی نبودم و بعد با خانم دکتر احمدیان آشن ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت 

چندجاخوندم واسه بارداری وزایمان دکتر خیلی خوبیه ولی واسه قبل بارداری ونازایی چیزی نخوندم ازشون

شما مطب میرفتین بودهمچین موردی

ممنونم عزیزم از راهنماییت  چندجاخوندم واسه بارداری وزایمان دکتر خیلی خوبیه ولی واسه قبل باردار ...

بله دیده بودم چند نفر برا مشکلات تخمدان پلی کیستیک و تنبلی پیششون میرفتن

دوشنبه ها بیمارستان ویزیت میکنه که خیلی شلوغه مطب بهتره ویزیتش ۴۰ تومنه. من تامین اجتماعی داشتم که ب ...

بیمارستان بیمه تامین اجتماعی رو قبول نکرد
تونستید از اسناد پزشکی تامین اجتماعی چیزی دریافت کنید؟؟؟

خدای خوبم سپاس
بیمارستان بیمه تامین اجتماعی رو قبول نکرد تونستید از اسناد پزشکی تامین اجتماعی چیزی دریافت کنید؟؟؟

من نرفتم دنبالش ولی یه مبلغی میده گویا

ولی چاره نبود چون باید بلند میشدم میرفتم دستشویی شب به کمک مامان و همسرم بلند شدم و آروم اومدم پایین ...

عزیزم دکترت احمدیان بود تو تریتا واینکه من سه شنبه زایمان دارم بچه دومم از همون بخیه قبلی میبرن شکمو؟واینکه چی با خودم ببرم تریتا مدارک چی نیاز داره لباس بچه اینارو میگی ممنون میشم 

عزیزم دکترت احمدیان بود تو تریتا واینکه من سه شنبه زایمان دارم بچه دومم از همون بخیه قبلی میبرن شکمو ...

بله دکتر احمدیان. در مورد بخیه اطلاعی ندارم متاسفانه

ساک بچه شامل سرهمی نوزادی پوشک پوآر بینی مسواک و لباس مادر نوار بهداشتی بود که سرهنی نوزاد خیلی خوشگل و جنس خوبی هستش همونو میتونید بپوشونید. مدارک هم نامه ای که دکتر دادن رو من فقط بردم با دفترچه بیمه و کارت ملی و شناسنامه 

بله دکتر احمدیان. در مورد بخیه اطلاعی ندارم متاسفانه ساک بچه شامل سرهمی نوزادی پوشک پوآر بینی مسواک ...

شماهم شکم دومتون رو باردارشدید بعدش درسته میخوام بدونم از همون رد قبلی شکمتونو عمل کردن؟

شماهم شکم دومتون رو باردارشدید بعدش درسته میخوام بدونم از همون رد قبلی شکمتونو عمل کردن؟

نه عزیزم من یه بچه دارم کلا

اهاخدا حفظش کنه ممنونم از جوابت و راهنماییتون مرسی 😍😊

خواهش میکنم انشالله زایمان راحتی داشته باشی😊