2777
2789
عنوان

خاطره زایمان Belle

| مشاهده متن کامل بحث + 18970 بازدید | 365 پست
آره شنبه ساعت ۱۰ زنگ بزن

عزیزم درخواست دوستی میدم اونجااسمتو بگو

نمیخوام برات دردسربشه

راستی زنگ زدم ترخیص جوابمودادن گفتن بابیمه نیروی مسلح ۲۵۰۰میشه سزارین😊اگربتونم ازبیمه استفاده کنم واقعاخوب میشه یه عمردعات میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم درخواست دوستی میدم اونجااسمتو بگو نمیخوام برات دردسربشه راستی زنگ زدم ترخیص جوابمودادن گفتن ...

انشالله که میشه

چقد خوبه ۲۵۰۰ واقعا ارزش اسایشو داره

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
انشالله که میشه چقد خوبه ۲۵۰۰ واقعا ارزش اسایشو داره

اره۲۵۰۰خوبه،من قراربودبرم امیدمیشد۶تومن ازاد،بانیروی مسلح قراردادنداشتن.شوهرم بنده خداکاری نداره اماخب اگربتونم هم‌جای خوب زایمان کنم هم هزینش کمتربشه خوشحال میشه،بقیه پولشم میمونه توجیبم

اره۲۵۰۰خوبه،من قراربودبرم امیدمیشد۶تومن ازاد،بانیروی مسلح قراردادنداشتن.شوهرم بنده خداکاری نداره اما ...

امید م که تو جنت آباده به هر حال دوره تازه نسبت به تریتا خیلی کوچیکه. ما خونمون غرب تهرانه شهرک گلستان دقیق نزدیو این دو تا بیمارستان که گفتی

امید م که تو جنت آباده به هر حال دوره تازه نسبت به تریتا خیلی کوچیکه. ما خونمون غرب تهرانه شهرک گلست ...

اره اونم دوره امادکتری که تحت نظرشم بااونجاقرارداد داره.امید چطوره؟راستی تریتا ازنظر تمیزی خوبه؟من خیلی حساسم 

بعدغذاهاشون چطوربود؟برای خودت وهمراهت؟

اره اونم دوره امادکتری که تحت نظرشم بااونجاقرارداد داره.امید چطوره؟راستی تریتا ازنظر تمیزی خوبه؟من خ ...

خیلی تمیزه خب چرا یه سر نمیای ببینی خودت؟ هتل بیمارستانه

خودت که غذا نمیتونی بخوری فقط شب یه کاسه سوپ رقیق ولی غذای همراه خیلی خوب بود

امیدم خوب و تمیزه

خیلی تمیزه خب چرا یه سر نمیای ببینی خودت؟ هتل بیمارستانه خودت که غذا نمیتونی بخوری فقط شب یه کاسه س ...

اگر دکتر احمدیان بهم وقت نده،پیش کدوم دکتر برم که واقعاخوب باشه مث احمدیان؟

دکترخودم که الان تحت نظرشم خیلی خوبه،نمیخوام ریسک‌کنم.

سلام عزيزم من لاله زايمان كردم.بيهوشي كامل هم بودم. توي بيهوشي فشار دادن نفهميدم. بعدشم توي ريكاوري ...

عزیزم بیمارستان لاله چطور بود؟از لحاظ رسیدگی تمیزی اخلاق پرستارا

من دکترم تو لاله و تریتا هستش میخواستم ببینم کدوم بهتره

عزیزم بیمارستان لاله چطور بود؟از لحاظ رسیدگی تمیزی اخلاق پرستارا من دکترم تو لاله و تریتا هستش میخو ...

قطعا لاله رو انتخاب كن. هتلينگ و پرستاريش خيلي بهتره. من ك خيلي راضي بودم

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم
سلام مجدد belle عزیز روز زایمانم یادت کردم  ببخشید مزاحم شدم دوباره.شما شکم بند بستی بعد زا ...

سلام

قدم نو رسیده مبارک

میخواستم بدونم شما از رسیدگی بیمارستان و پرسنل راضی بودین؟

اناقتون خصوصی بود یا نه؟

سلام قدم نو رسیده مبارک میخواستم بدونم شما از رسیدگی بیمارستان و پرسنل راضی بودین؟ اناقتون خصوصی ...

سلام عزیزم نمیدونم الان جوابم به دردت میخوره یا نه ولی بگم که من فوق العاده از بیمارستان راضی بودم

اتاقم خصوصی بود یک شب 900 تومان

دکتر لیدا احمدیان خامنه شهرک گلستان خیابان گلها کوچه شباهنگ

سلام عزیزم من تنبلی تخمدان دارم میخوام اقدام به بارداری کنم و دوست دارم از اول تحت نظر متخصص باشم 

دکتر احمدیان خوبن واسه درمان تنبلی