2777
2789
عنوان

میگن تو گفتی😑😑😑😑

92 بازدید | 6 پست

برادر شوهرم به جاریم خیانت کرد

یکی تو فضای مجازی برادرشوهرمو لو داده زندگی برادر شوهرم پاشید

الان خانواده شوهرم دنبال اونی که لو داده هستن که جرش بدن

مادر شوهرم یواش گفت فکر کنم همین بوده

من نمیدونم اینا چه مشکلی با من دارن

مگه من دیوانم همچین کاری کنم

زندگیم بهم میریزه

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

وا به جای اینکه پسرشونو جر بدند که اینکارو کرده دنبال اونی که لو داده میگردند که جرش بدند؟

نگران نباش طلا که پاکه چه منتش به خاکه.شما که کاری نکردی خیالت راحت باشه هرچیم گفتند جوابشونو بده از حقت دفاع کن بگو پسر شما گوه کاری کرده چرا میریزید سر من؟

ایران من،ای جان من،ای باور و ایمان من💚🤍❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خانواده همسرت چرابرادره رو جرش نمیدن ؟! اون بوده که به زندگیش خیانت کرده

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

خانواده شوهرت جا اینکه دنبال اون باشن که لو داده باید مقصر رو پسرشون بدونن که خیانت کرده اون لو نمیداد زنش یه جور دیگه میفهمید ماه پشت ابر نمیمونه که

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خانواده همسرت چرابرادره رو جرش نمیدن ؟! اون بوده که به زندگیش خیانت کرده

چی میخوان بگن

مادر شوهرم گفت شده دیگه چکار کنم

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

چی میخوان بگنمادر شوهرم گفت شده دیگه چکار کنم

خب پس دنبال اونی که لو داده هم نباشه

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲