2777
2789

دوتا زن و مرد هستن که ازدواج دومشون هس و هر کدوم غز ازدواج قبلی دوتا بچه دارن

برادر ناتنی طرف به دوست دخترش که تو خونشون کار می کرده تجاوز می کنه و و دختره با بردارش ازدواج می کنه

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کامیار آزاد رو کشت

اوا کامیارو کشت

فرهاد رضایت داد اوا بیرون اومد

فرهاد و خانمش جدا شدن

سیاوشم نامعلوم

فکرکنم فلج شده باشه

رفته بود ته دره

اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، که روزهای بی درد را زیستی ،برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام ،چایت را بنوش و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند....💔

نامزد دختره میفهمه بهش تجاوز شده با برادر ناتنیش درگیر میشه برادر ناتنیش عمویش رو میکشه کلا این قسمت ...

امروز قسمت اخرش اومده

کامیار و آزاد میمیرن

اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، که روزهای بی درد را زیستی ،برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام ،چایت را بنوش و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند....💔

وای چ نسخره😑😑😑چطوری سیاوش کشت

سیاوش نمرده

تصادف کرد از جاده منحرف شد

ولی زندست

فکرکنم فلج شد

امروز باید ببینم آخرین قسمت قطعا قسمت جالبی میشه

جالبه ولی ته همه فیلمای ایرانی به مرگ و زندان ختم میشه

مثل زخم کاری

همه مُردن