2777
2789
عنوان

چقد خوشگل زیاد شده

265 بازدید | 29 پست

هر کیو نگاه میکنی خوشگله تازه نازم هس😑

سرتو میچرخونی همه شیک قشنگ

چرا آخه

این چه وضعیه یعنی چی

چرا مسیولین رسیدگی نمیکنن

یه زمانی فقط من خوشگل بودم بابااا، یادتونهههه؟؟؟

یادتونه دیگه

واقعا الان درک نمیکنم شورشو در آوردن

همه خوشگللللل اصلا درست نیست اصلا😐🙈

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا ی زمان تو محلمون از من تعریف میکردن تو فامیل

الان من معمولیم😭

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌هشدار صاحب خانه رسالت مهمان نیست! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️

منو دیگه با دخترا مقایسه نکنید با پسری چیزی مقایسه کنید

پسرام همینطورن دیگه

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌هشدار صاحب خانه رسالت مهمان نیست! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️

معیار ها عوض شد

منم یه زمان جزو زیبایی ها بودم الان میگن برو کنار عکس خراب نشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خداروشکر که خانوما به آگاهی رسیدن و ب خودشون میرسن

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
نه لامصبا نچرال هم زیاده آخهنمدونم چی شدهاصلا درست نیست😁فقط من باید خوشگل میبودماینا چین اخه

ن اونام عمل نچرال دارن

یا لوازم ارایشا تاثیرشون زبادا