2821
2789
عنوان

معرفی کتاب

124 بازدید | 19 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر من نمیتونم برم کتابخونه و خوب نمیتونم کتاب هم سفارش بدم چه سایت یا کانالی میشناسید که کتاب های رایگان بزاره لطفاً معرفی کنید و اینکه چه کتابی پیشنهاد میدید بخونم 🙏🏻🙏🏻

سلام

سایت رو نمیدونم هر بار از یک سایتی دانلود می کنم باید بگردید رایگانش و پیدا کنید

از چه موضوعاتی بیشتر خوشتون میاد؟ ایرانی یا خارجی؟

خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از ته دل بخنده

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

رمان یا روانشناسی ؟یا ...

کتاب بیگانه ، سال بلوا ، سمفونی مردگان ، جرات داشته باش ، بادبادک باز

تلگر ام ،قسمت سرچ ،سرچ کن کتابخوانی ،کلی کانال کتاب میاره

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

رمان یا روانشناسی ؟یا ...کتاب بیگانه ، سال بلوا ، سمفونی مردگان ، جرات داشته باش ، بادبادک بازتلگر ا ...

یه سوال میشه بپرسم؟ این سوالو واقعاااا دارم میپرسمااا ، یعنی انتظار جواب دارم

خوندن کتاب هایی که داستانی و رمانی ان چه کمکی به ادم میکنه؟ خصوصا وقتی فیلم هست ، ادم هر چقدر هم از کتاب خوندن خوشش بیاد فیلم که همیشه جذاب تره ، صورت افراد رو میبینی احساسات رو میبینی ، بعد ایا روی مغز هم اثری داره؟ یعنی اینکه بعد خوندن چند تا رمان واقعا شخصیت ادم پیشرفت میکنه؟!

من فقط کتاب روانشناسی میخونم

شرمنده نباش دختر هیچ کس کامل نیست گند کاری بسه قورباغه را قورت بده میخوام بمیرم اما دوس دارم دوکبوکی بخورم اینا کتاب های انگیزش خوبیه

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

یه سوال میشه بپرسم؟ این سوالو واقعاااا دارم میپرسمااا ، یعنی انتظار جواب دارم خوندن کتاب هایی که داس ...

ببین کتاب خوندن به نظر من باید بهش علاقه داشته باشی ، بعدش اینکه کتاب خوندن رو رفتار یا شخصیت آدما بله میتونه تاثیر بزاره ،البته نه با خوندن ۲ تا کتاب .و اینکه در مورد فیلم ،منم فیلم برام جذابه ،اما هزاران هزار کتاب هست که اصلا فیلمی ازش نیست و اگه فیلمش بسازن به زیبایی و جذابیت و قلم کتاب نیست .من خودم به شخصه وقتی کتاب میخونم انگار خودمم داخل اون کتاب هستم انگار با شخصیت ها زندگی میکنم باهاشون اشک میریزم و میخندم .

نمیتونم برات توصیفش کنم اما کتابای من انگار تیکه از وجودم هستن .

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

یه سوال میشه بپرسم؟ این سوالو واقعاااا دارم میپرسمااا ، یعنی انتظار جواب دارم خوندن کتاب هایی که داس ...

هر چتد از من نپرسیدید ولی خوشحال میشم جواب بدم

خیلی ها فکر می کنن خوندن رمان فایده ای نداره و چه بسا باعث انزوا و دوری از اجتماع هم میشه اما در واقع رمان خوندن باعث کاهش استرس و اضطراب میشه و دایره لغات ، هوش عاطفی ، مهارت های شناختی و خلاقیت رو افزایش میده

خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از ته دل بخنده
سلام سایت رو نمیدونم هر بار از یک سایتی دانلود می کنم باید بگردید رایگانش و پیدا کنیداز چه موضوعا ...

فرقی نداره اما بیشتر از کتابهایی خوشم میاد که آگاهی و اطلاعات عمومیمو بالا ببره