2777
2789

یک سوال داشتم من اخرای مدرسمه و بعضی وقتا خیلی ناامید میشم نه اینکه هدف نداشته باشم نه ولی بعضی وقتا ادم انقدر تلاش میکنه نتیجه دلخواهش رو نمیگیره نا امید میشه یکی از دلایل هم همینه که شرایطی که همه خونواده توقع دارن من بهترین چیز قبول بشم و بعضی وقتا اونقدر ناامید میشم تا حد مرگ گریه میکنم و بعضی مواقع به ازدواج فکر میکنم و میگم کاش یکی بود که عین دلخوشی باشه و بتونم باهاش وقتی ناراحتم حرف بزنم البته هنوز کسی که به دلم بشینه نیومده و بنظر خودمم برام زوده ولی گاهی تو فکرش میرم

بنظرتون وقتی نا امید میشم چیکار کنم

بنظرتون فکرام چرت و پرته چون خیلی کلا فکرای الکی میکنم ولی نمیدونم دیگه به این خیلی وقتا فکر میکنم

ازدواج تو این سن؟ از این مرد ها ابی برات گرم نمیشه درستو بخون هم کار خوب پیدا کن دستت تو جیب خودت باشه

به تراپیست نیاز داری نه شوهر

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از چی ناامید میشی؟ از اینکه شکست بخوری یا نرسی ب هدف هات؟

بعضی وقتا خب اره میگم نکنه نرسم؟ و بعد هی میرم تو فکر و فکرای زیاد نه اینکه درسمم بد باشه ولی وقتی میبینم بقیه انقدر تلاش میکنن میگم من چرا در حد اونا تلاش نکردم چرا از پارسال شروع نکردم

بعضی وقتا خب اره میگم نکنه نرسم؟ و بعد هی میرم تو فکر و فکرای زیاد نه اینکه درسمم بد باشه ولی وقتی م ...

ببین افکارت واقعا جوریه که تورو ب سمت شکست خوردن میکشونه... بنظرم اینکه اینجوری فکر میکنی بخاطر یه مشکل ریشهای تر هستش

خنده‌ات دائم      غصه‌ات سطحی باد...
ببین افکارت واقعا جوریه که تورو ب سمت شکست خوردن میکشونه... بنظرم اینکه اینجوری فکر میکنی بخاطر یه م ...

خب بعضی وقتا ادم تو این فکرا میره وگرنه دلیل نمیشه ادامه نده یا دست از تلاش برداره