دنیای_قشنگ_من مدیر استارتر عضویت: 1404/09/15 تعداد پست: 895 عنوان چه غلطی کنم 152 بازدید | 3 پست امروز یکم قرار بود عصر نامزدما بیرون ببینم صبح گفتم حتما نمیاد نرفتم حموم حالا اگه پیام بده چه غلطی کنم آبم نیست برم حموم صبحا فقط برا حموم آبش خوبه😩 قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠 1404/10/12 | 12:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گرینجرر عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 2252 اگه شامپو خشک داری اونو استفاده کن اگه هم نداری ادکلن و... بزن فقط موهاتو بشور یا موهاتو دم اسبی ببند بگو چسب مو زدم
گرینجرر عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 2252 منظورم اینه کلا موهاتو بده بالا کمتر چربی رو نشون میده فرق و... نزار
دنیای_قشنگ_من مدیر استارتر عضویت: 1404/09/15 تعداد پست: 895 اگه شامپو خشک داری اونو استفاده کن اگه هم نداری ادکلن و... بزن فقط موهاتو بشور یا موهاتو دم اسبی بب ... کثیف تر این حرفام خواهر😂ولی مرسی بابت راهنماییت موهاما میبندم فوقش قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠
دنیای_قشنگ_من مدیر استارتر عضویت: 1404/09/15 تعداد پست: 895 منظورم اینه کلا موهاتو بده بالا کمتر چربی رو نشون میده فرق و... نزار آره درسته عزیزم آره باید ببندم چاره ای نیست کاش پیام نده از بس بیشعوره دیشب پیام نداد تکلیفما بدونما قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠