2777
2789
عنوان

دوستان

56 بازدید | 13 پست

یک هفته رفتم خونه پدرم بعداز یک هفته رفتم خونم شوهرم نمیزاره رمز گوشیش بدونم بعدشب بود گوشی توستش خوابش برد باز بود قفلش بعد من رفتم تو واتساپش دیدم ب دختر خالش پیام داده که میخوام بیام پیشت و به کسی نگو گفت به کی مثلا نگم گفت به مادرم به زنم دختر خالشم گفت نه نمیگم بعد دختر خالش مطلقست و تنهایی زندگی میکنه سنش ۳۵سالش شوهرم۲۴ سالشه بعد بااین دختر خالش عین خواهر برادر بودن قبل از ازدواجمونم همش منو میبرد پیشش خیلی باهم صمیمی بودن من بعدش کل گوشیش چک کردم چز این پیام دختر خالش که من نبودم ورفت پیشش چیز دیگه ای ندیدم ازش و بیخیال شدم.

حالا دوماهه قهرم خونه پدرم بخاطر اینکه شوهرم بداخلاقه و کنترل خشم ندارم وخودش منواز خونه بیرون کرد دختر عمش بهم زنگ زد گفت شوهرت بهم زنگ زد وگفت بیا تنهایی بریم بیرون وبه کسی نگو دخترعمشم گفت من باهاش نرفتم و منظور بدی داشت بهم حالا بنظر دخترعمشم۱۹سالشه بنظر شما خیانت میکنه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر عمش اومده بهت گفته

اره دوهفته هم قهر بودم خونه پدرم یهو زنگ زد اینو گفت و میدونست که اومدم قهر وقتیم بهش میگفتم کی گفت قسم خورد که خودم فهمیدم بعد چهار روز باز زنگ زد امار گرفت که چیشد نیومدن دنبالت گفتم نه گفت میخوای ب شوهرت زنگ بزنم

دیگه خواهرم ببین اگه اخلاقش درست میشه بمونی بهتره

من الان یک ماه ونیمه خونه پدرم قهرم و از زنگ دختر عمش ۱ماه بیشتره میگذره و من هنوز نفهمیدم دختر عمش درست میگه باهم دست ب یکی بودن ک منو اذیت کنن یا ب چه منظوری رفته پیش دختر خالش در نبود من مطمعن بودم که خیانت نمیکنه چون توهمه کارا نابلد بود

من الان یک ماه ونیمه خونه پدرم قهرم و از زنگ دختر عمش ۱ماه بیشتره میگذره و من هنوز نفهمیدم دختر عمش ...

دختر خالش نابلده

شوهرتون که کاربلده

این بده

دیگه خواهرم بستگی داره به تصمیم خودتون

البته که بنده طلاق رو پیشنهاد نمیکنم

👑 PENITENT ONE IN SILENCE 👑

دختر خالش نابلده شوهرتون که کاربلده این بدهدیگه خواهرم بستگی داره به تصمیم خودتونالبته که بنده طلاق ...

منظورم شوهرمه که نابلد بود و دخترخالش۳۵سالشه شوهرم۲۴