2777
2789
عنوان

پدر بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 21 پست
هیچوقت اینایی که اینطور متنی رو جایی که طرف نمیاد بخونه، میذارن....درک نمیکنم 😐

عزیزم من گذاشتم یادگاری بمونه

چقدر خوب میشه دیگه کسی تو کار بقیه دخالت نکنه و نظر نده

این اکانت شخصیه خودمه و هرچی که خودم خوشم بیاد میتونم بزارم❤️❤️

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

آخرش باید یه کادوی خوب بخری با صحبت و تاپیک نمیشه ثابت کرد

اره عزیز کادو گرفتم

ولی گذاشتم اینجا یادگاری بمونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من گذاشتم یادگاری بمونه چقدر خوب میشه دیگه کسی تو کار بقیه دخالت نکنه و نظر نده این اکانت شخصی ...

دلت نمیخواد کسی نظر بده پس یا بنویس نظر ندید یا کامنت هات رو ببند

چقدر خوب تره وقتی کسی یه سایت عمومی میاد و تاپیک هم میزنه، فرهنگ استفاده ازش رو هم بلد باشه وبدونه

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

این ن دخالت بود نه اجازه خواستن ما فقط نظر خودمونو گفتیم شماها هم برید باخودتون حرف بزنید

عزیزم من یادم نمیاد که گفته باشم نظر بدین🥰

لطفا خوشتون نمیاد تو همچین تاپیک هایی نیاین ممنون میشم❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پی وی خودش بفرس یادگاری بمونه برای جفتتون

یادگاری بمونه برای جفتتون عالی بود 😂😂😂

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

دلت نمیخواد کسی نظر بده پس یا بنویس نظر ندید یا کامنت هات رو ببندچقدر خوب تره وقتی کسی یه سایت عمومی ...

خانومم این حرفو من باید به شما میزدم که بدونین چجوری تو سایت با بقیه صحبت کنید و فرهنگ اون سایت رو بدونید

من نظر نخواستم نگفتم کسی که بدش میاد بیاد نظر بده

خوبه مثل بقیع بگم از همسرم بدم میادو...؟

شما فقط تاپیک های جنجالی دوس دارین

تا میبینین یکی خوشبخته و از خوشبختی میزاره حسودی میکنین

چشم میبندم تا یکی مثل شما که چشم خوشبختی کسیو نداره نظر نده

1
5
10
15
20
25
30
35
40