2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من بلد نیستم ولی میتونم بزنم هوشمصنوعی، معمولا تعریفاش برای خودم صذق میکزد

باشه گلم

خواب دیدم تو ختم یکی از نزدیکام بودم دقیقا یادم نیست کی بود یکی از فامیلامون یه بچه داره که مریضه دست و پاش و اینارو غیر ارادی تکون میده اومد گذاشتش بغل من بعد بچه دستشویی (مدفوع) کرد رو لباسم بعد من رفتم شستمش

باشه گلم خواب دیدم تو ختم یکی از نزدیکام بودم دقیقا یادم نیست کی بود یکی از فامیلامون یه بچه داره که ...

مدفوع پوله ی پولی گبرت میاد . وقتی شستیش خرج میکنی میره

ختم هم مراسم شادیه. عروسی یا تولد در پیش دارید

باشه گلم خواب دیدم تو ختم یکی از نزدیکام بودم دقیقا یادم نیست کی بود یکی از فامیلامون یه بچه داره که ...

هوش مصنوعی ابنو گفت

۱. ختم و فضای عزا

ختم معمولاً نمادِ:

غم پنهان، فشار روحی

پایانِ یک مرحله، رابطه یا فکر

یا ترس از دست دادن کسی/چیزی

اینکه دقیق یادت نیست چه کسی فوت شده، بیشتر نشون میده موضوع نمادینه نه واقعی؛ یعنی یه حسِ سنگین یا نگرانی کلی توی ذهنت هست.

۲. بچهی مریض با حرکات غیرارادی

بچه در خواب اغلب نماد:

مسئولیت

بخش آسیبپذیر خودت

یا موضوعی که «بیدفاع» و خارج از کنترله

حرکتهای غیرارادی میتونه نشونهی:

ناتوانی

اضطراب

یا شرایطی باشه که از دستت خارجه ولی بهت تحمیل شده

۳. گذاشتن بچه بغل تو

این قسمت خیلی مهمه. یعنی:

یه مسئولیت یا مشکل ناخواسته افتاده رو دوش تو

چیزی که شاید خودت انتخاب نکردی، ولی مجبوری باهاش کنار بیای

۴. مدفوع کردن بچه روی لباست

برخلاف ظاهرش، مدفوع در خواب اغلب نماد:

تخلیه

بیرون ریختن چیزِ ناخوشایند

یا حتی در بعضی تعبیرها «پول/منفعت ناخواسته»

ولی چون روی لباس تو اتفاق افتاده:

یعنی مسئلهی کسی دیگه، تو رو درگیر کرده

یا آبرو، ظاهر اجتماعی، یا آرامش تو تحت تأثیر قرار گرفته

۵. شستن لباس

این بخش خیلی مثبته 🌱

نشونهی:

تلاش برای پاکسازی

حل کردن مسئله

یا اینکه نمیخوای آلودگیِ دیگران رو با خودت نگه داری

یعنی با وجود فشار، توان ترمیم و رهایی داری.

جمعبندی کلی:

به نظر میاد ذهنت درگیر:

غم یا فشار خانوادگی

مسئولیتی ناخواسته

یا مسئلهایه که تقصیر تو نیست ولی اثرش بهت خورده

اما خواب نشون میده:

تو سعی میکنی خودت رو از این بار روانی پاک کنی و ازش عبور کنی.

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
مدفوع پوله ی پولی گبرت میاد . وقتی شستیش خرج میکنی میرهختم هم مراسم شادیه. عروسی یا تولد در پیش داری ...

عزیزم گیتار زدن چی؟ داشتم گیتار میزدم به مامانم گفتم باید ناخن داشته باشم بلدم نبودم قرار بود برم کلاس

من تدجبح میدم واقعیا بگم پسرا توایتستا میبینم خجالت میکشم از لوس بازیشون رل زدنشون قرار نیست دخترا توهیت شه

آرزو قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ هردوسخت درتلاشیم به هم برسیم

چرا پریدی تو تاپیک تعبیر خواب؟

شما پریدی اینکه همجنس هاتو مسخره میکنی میگی هما پسرا عالیند میخوای چقدر پسرلاشی معرفی کنم؟

آرزو قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ هردوسخت درتلاشیم به هم برسیم

شما پریدی اینکه همجنس هاتو مسخره میکنی میگی هما پسرا عالیند میخوای چقدر پسرلاشی معرفی کنم؟

نمیخواد معرفی کنی خودم سراغ دارم بعدم من مسخره نکردم شما نظرتو گفتی منم جوابتونو دادم با احترام یه جوری میگی همجنستو مسخره کردی انگاری من خودم دخترنیستم و دوس ندارم موفقیت دخترارو ببینم شما فک کنم کلا از اینایی هستی که دنباله بحث کردن و نکته برداشتن از حرفای بقیه اید