2777
2789
عنوان

پول یا چهره

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 26 پست
چهرش خوبه تایپ من نیست چیزی واسه ساختن نداره مو پر بینی طبیعی. چشماشم توسیه پوست سبزشو دوست ندارم و ...

اینکه تو متوسط میبینیش مادرش روزی صد باردقربون قد و بالاش ک چشاش و فیسش میرفت حالا اینقدر خدا زده اومده سمت تو بهش میگی معمولي

ردش کن

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره اخلاقش خوبه ب دلم نشسته ولی اونی ک میخام نیست پوست سبزشو دوست ندارم قد متوسطشو

بهترین تصمیم فقط خودت میتونی بگیری اگه شخصیتت طوری ک هیچ وقت نمیتونی باهاش کنار بیایی و همیشه فکرت درگیر چرا این انتخاب کردی پس انجام ندی بهتره..

اره اخلاقش خوبه ب دلم نشسته ولی اونی ک میخام نیست پوست سبزشو دوست ندارم قد متوسطشو

ادم ها متفاوت هستن مثلا من حتی نمیتونم پیراهن ک دوس ندارم بپوشم حتما باید خوشم بیاد ...

نشسته ولی معمولیه ولی خب پولش بنظرم میتونه جایگزین باشه چون پول هم مهمه 🥲😂

ناراحت نشیا

ولی الان وقت ازدواجت نیست واقعا...چون احتمال اشتباه کردنت بالاست

اولا که از ما نباید نظر بپرسی

دوما مگه زندگی شوخیه بگی این پولداره باهاش ازدواج کنم یا این خوشگله باهاش ازدواج کنم

پس ملاکای دیگه چی؟ نداری یعنی؟

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

خوب معلومه که پول

خوشگلی مال تو نیست مال دختر همسایه است

مرد باید اخلاق منش و پولدار باشه

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا