2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم😂

ولی دارم میخونم بخدا

پروف خودمم🎀فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه

اخه دیر شروع کردم

متوجهم ولی به نظرم بازدهی خیلی مهم تره ، هر طور شده ۶ ۷ ساعت خواب رو داشته باش ، استراحت های بین پارت ها رو رعایت کن ، ورزش یا رقص روزانه هم یادت نره ، روزی ده دقیقه تا یه ربع هم پرده هارو بکش کنار و یکم تو آفتاب بشین ویتامین دی تامین بشه ، نظافت به موقع رو هم انجام بده ، شبا هم زود بخواب، هر جا هم حس کردی انقدر حالت بده که نمیتونی درس بخونی همونجا کتابو ببند یه دو سه ساعت برو بیرون دوباره پر ارنرژی برگرد

شاید فکر کنی اینا سوسول بازیه و برای موفق شدن توی کنکور اونم اینموقع سال باید ۱۵ ۱۶ ساعت خوند اما به عنوان کسی که دو سال پشت کنکور بوده میگم سبک زندگی خوب خیلی توی نتیجه موثره، با ساعت مطالعه های معقول شروع کن بعد زیادش کن