2777
2789
عنوان

دوست خیانتکار

290 بازدید | 21 پست

من با یکی چند ساله دوستم الان فهمیدم لاشی و خرابه

و میتونه به همه خنجر بزنه حتی خودم

الان باید دقیقا چیکار کنم؟

میدونه خانواده سختگیر دارم میترسم بر علیهم کاری کنه

مجبورم دوستی ادامه بدم

در ضمن اینی که میگم دختره

وزن قبلی ۷۳،وزن فعلی۶۷ ، هدف ۵۷

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

[QUOTE=405632237]تروخدا کمکم کن چیکار کنم؟[/QUOTE میگی آدم خطرناکیه واسه اینکه باهات دشمن نشه کم کم باهاش سرد شو من زدم اینستامو با کلی فالوور ترکوندم هعی ریلز میفرستادن روشون به من باز میشد دیگه سیاست داشته باش

هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران نمیتوانند تفاوت را تشخیص بدهند...

[QUOTE=405632237]تروخدا کمکم کن چیکار کنم؟[/QUOTE میگی آدم خطرناکیه واسه اینکه باهات دشمن نشه کم کم ...

منم تصمیم دارم همین کار رو بکنم نمیدونم از کجا شروع کنم

و واقعا میترسم

نترس ترس مادر همه بدبختیاست منم به خیلی ها آتو دادم

لعنت بر آدم بد ذات

خدایا خودت هوامو داشته باش

دیدی آدم یهو بزرگ میشه میفهمه دور و برش داره چ اتفاقی میوفته این حس برای من همین الان ایجاد شد

این آدم گوهی نمونده نخورده ولی اصلا سوتی و مدرک نمیزاره

عزیزم خیالت راحت هیچکس نمیاد بخاطر اذیت کردن دوستش، خودشو به خطر بندازه و ریسک کنه. چون شاید اگر حرفی بزنه پدرمادرت برن ازش شکایت کنن یا یهو جوابشو بدن. عمرا اینکارو نمیکنه من بارها برام پیش اومده این چیزایی که میگی. همش کشکه و الکیه. کم کم محلش نزار خودش میره

بعدش چی میشه؟

هیچس دسگه اون میپرسه چته براش چس ناله نکن بگو حس میکنم حالم خیلی بده نمیتونم با کسی حرف میزنم چمیدونم دلم برا بیرون رفتنامون تنگ شده ولی وقتی به بیرون رفتن فکر میکنم حالم بد میشه دلم میخواد تنها باشم اینجوری فاصله بگیر با دست پس بزن با پا پیش بکش

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

هیچس دسگه اون میپرسه چته براش چس ناله نکن بگو حس میکنم حالم خیلی بده نمیتونم با کسی حرف میزنم چمیدون ...

موافقم آخه طرف حسودی میکنه بهم فکنم این کار رو کنم از یاد ببره منو