2777
2789
عنوان

ازدواج زوری

1102 بازدید | 94 پست

بچه ها من رو بزور شوهر دادن من اصلا آماده نبودم

مادرم هم هیچی نگفت و کاری نکرد الان با کسی که دوسش ندارم باید ازدواج کنم چکار کنم به نظرتون

خیلی ناراحتم

گفتم بیام تو سایت باهاشون در میان بگذارم

دوست شما   رتبه ۳۲۲ کنکور تجربی پز نیست سبک زندگیمه    

به زور که از دهنت بله نمیگیرن قبول نکن

قبول نکردم به زور دارن شوهرم میدم

به خودشم غیر مستقیم گفتم دوست ندارم ولی اونم توجهی نکرد

نمی دونم چکار کنم

بعد عید می خوان عقدمون کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول نکردم به زور دارن شوهرم میدم به خودشم غیر مستقیم گفتم دوست ندارم ولی اونم توجهی نکرد نمی دونم ...

یعنی چی توجهی نکرد نکنه اونم زوری داره باهات ازدواج میکنه

یا دوستت داره بیخیاله یا دوستت نداره بیخیاله

قبول نکردم به زور دارن شوهرم میدم به خودشم غیر مستقیم گفتم دوست ندارم ولی اونم توجهی نکرد نمی د ...

قبول نکن...یکی از اشناهای منو اینطوری شوهر دادن قدیم هنوز که هنوز بعد ۴۰سال دلش گرم نشد

الان قبول کنی تا اخر عمرت بدبختی

مرد کودن درخواست دوستی نفرست😒

یعنی چی توجهی نکرد نکنه اونم زوری داره باهات ازدواج میکنه یا دوستت داره بیخیاله یا دوستت نداره بیخیا ...

نمیدونم

کلا دوتا قرار گذاشتیم از عید تا حالا

منم خیلی سرد و سنگین بر خورد کردم

دیگه فکر کنم فهمیده باشه دوستش ندارم

ولی چیزی نگفت

نمیدونم کلا دوتا قرار گذاشتیم از عید تا حالا منم خیلی سرد و سنگین بر خورد کردم دیگه فکر کنم فهمیده ب ...

خوب شماره همو ندارین پیامی چیزی بده سر صحبتو باز کن ببین اون چی میگه

خوب شماره همو ندارین پیامی چیزی بده سر صحبتو باز کن ببین اون چی میگه

چرا شمارشو دارم

ولی نمی دونم چی بگم

سلام بده حالشو بپرس بهش بگو فلان روز بهت اینجوری گفتم ک دوستت ندارم اینا فلان روزم عقدمونه تو باهاش ...

بد نیست اینجوری 😐😐😶😶

من روم نمیشه

مامانم رفتارش تغییر کرده قبلاً به حرف هام گوش میداد ولی الان اصلا گوش نمیده بهش گفتم بهشون بگو میگه نمیشه

بابات سر به پا می کنه آخه مگه من اسباب بازیم 😭😭😭

بد نیست اینجوری 😐😐😶😶من روم نمیشه مامانم رفتارش تغییر کرده قبلاً به حرف هام گوش میداد ولی الان اص ...

خوب چرا زشت باشه ؟ تو از اول حرفتو بهش گفتی دیگ

ببینم تو میخایی عقد کنی اون هیچ پیامی زنگی چیزی بهت نمیگه همینجوری خشکو خالی

شاید فک میکنن به صلاحته بخاطر همین چیزی نمیگه مادرت

خوب چرا زشت باشه ؟ تو از اول حرفتو بهش گفتی دیگ ببینم تو میخایی عقد کنی اون هیچ پیامی زنگی چیزی بهت ...

نه اصلا پیامی نداده فقط دو تا قرار اونم تو تابستان گذاشتن رفتیم همون دیدیم که سر هم ۱ ساعت هم نشد

الان خیر سرم از دانشگاه امروز بر میگشتم برم خوابگاه مامانم زنگ زد گفت قرار عقد رو گذاشتن بهش میگم کنسلش کن می گه نمیشه باید با محمد ازدواج کنی 😭😭😭😭

جیغ و فریاد کن نزار بشه زندگی دختر دوقسمته قبل ازدواج بعد ازدواج از حف خودت نگذر بهم بریز جیغ و داد ...

نمی دونم به خدا چیکار کنم دیگه می خوام مستقیم بهش بگم دوست ندارم می ترسم بابام شر به پا کنه

از اونور سکوت کنم خودم بدبخت میشم 😭😭😭😭😭