smirabb مدیر استارتر عضویت: 1404/01/01 تعداد پست: 199 عنوان ازدواج زوری 1102 بازدید | 94 پست بچه ها من رو بزور شوهر دادن من اصلا آماده نبودم مادرم هم هیچی نگفت و کاری نکرد الان با کسی که دوسش ندارم باید ازدواج کنم چکار کنم به نظرتون خیلی ناراحتم گفتم بیام تو سایت باهاشون در میان بگذارم دوست شما رتبه ۳۲۲ کنکور تجربی پز نیست سبک زندگیمه 1404/10/12 | 04:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رز1376 عضویت: 1404/09/15 تعداد پست: 2385 به زور که از دهنت بله نمیگیرن قبول نکن مرد کودن درخواست دوستی نفرست😒
smirabb مدیر استارتر عضویت: 1404/01/01 تعداد پست: 199 به زور که از دهنت بله نمیگیرن قبول نکن قبول نکردم به زور دارن شوهرم میدم به خودشم غیر مستقیم گفتم دوست ندارم ولی اونم توجهی نکرد نمی دونم چکار کنم بعد عید می خوان عقدمون کنن دوست شما رتبه ۳۲۲ کنکور تجربی پز نیست سبک زندگیمه
mlisم عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 3551 قبول نکردم به زور دارن شوهرم میدم به خودشم غیر مستقیم گفتم دوست ندارم ولی اونم توجهی نکرد نمی دونم ... یعنی چی توجهی نکرد نکنه اونم زوری داره باهات ازدواج میکنه یا دوستت داره بیخیاله یا دوستت نداره بیخیاله
رز1376 عضویت: 1404/09/15 تعداد پست: 2385 قبول نکردم به زور دارن شوهرم میدم به خودشم غیر مستقیم گفتم دوست ندارم ولی اونم توجهی نکرد نمی د ... قبول نکن...یکی از اشناهای منو اینطوری شوهر دادن قدیم هنوز که هنوز بعد ۴۰سال دلش گرم نشدالان قبول کنی تا اخر عمرت بدبختی مرد کودن درخواست دوستی نفرست😒
smirabb مدیر استارتر عضویت: 1404/01/01 تعداد پست: 199 یعنی چی توجهی نکرد نکنه اونم زوری داره باهات ازدواج میکنه یا دوستت داره بیخیاله یا دوستت نداره بیخیا ... نمیدونم کلا دوتا قرار گذاشتیم از عید تا حالا منم خیلی سرد و سنگین بر خورد کردم دیگه فکر کنم فهمیده باشه دوستش ندارم ولی چیزی نگفت دوست شما رتبه ۳۲۲ کنکور تجربی پز نیست سبک زندگیمه
mlisم عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 3551 نمیدونم کلا دوتا قرار گذاشتیم از عید تا حالا منم خیلی سرد و سنگین بر خورد کردم دیگه فکر کنم فهمیده ب ... خوب شماره همو ندارین پیامی چیزی بده سر صحبتو باز کن ببین اون چی میگه
smirabb مدیر استارتر عضویت: 1404/01/01 تعداد پست: 199 خوب شماره همو ندارین پیامی چیزی بده سر صحبتو باز کن ببین اون چی میگه چرا شمارشو دارم ولی نمی دونم چی بگم دوست شما رتبه ۳۲۲ کنکور تجربی پز نیست سبک زندگیمه
mlisم عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 3551 چرا شمارشو دارم ولی نمی دونم چی بگم سلام بده حالشو بپرس بهش بگو فلان روز بهت اینجوری گفتم ک دوستت ندارم اینا فلان روزم عقدمونه تو باهاش مشکلی نداری ؟
smirabb مدیر استارتر عضویت: 1404/01/01 تعداد پست: 199 سلام بده حالشو بپرس بهش بگو فلان روز بهت اینجوری گفتم ک دوستت ندارم اینا فلان روزم عقدمونه تو باهاش ... بد نیست اینجوری 😐😐😶😶من روم نمیشه مامانم رفتارش تغییر کرده قبلاً به حرف هام گوش میداد ولی الان اصلا گوش نمیده بهش گفتم بهشون بگو میگه نمیشه بابات سر به پا می کنه آخه مگه من اسباب بازیم 😭😭😭 دوست شما رتبه ۳۲۲ کنکور تجربی پز نیست سبک زندگیمه
mlisم عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 3551 بد نیست اینجوری 😐😐😶😶من روم نمیشه مامانم رفتارش تغییر کرده قبلاً به حرف هام گوش میداد ولی الان اص ... خوب چرا زشت باشه ؟ تو از اول حرفتو بهش گفتی دیگ ببینم تو میخایی عقد کنی اون هیچ پیامی زنگی چیزی بهت نمیگه همینجوری خشکو خالی شاید فک میکنن به صلاحته بخاطر همین چیزی نمیگه مادرت
خودواقعیمم عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 13663 جیغ و فریاد کن نزار بشه زندگی دختر دوقسمته قبل ازدواج بعد ازدواج از حف خودت نگذر بهم بریز جیغ و داد و فریاد کن
smirabb مدیر استارتر عضویت: 1404/01/01 تعداد پست: 199 خوب چرا زشت باشه ؟ تو از اول حرفتو بهش گفتی دیگ ببینم تو میخایی عقد کنی اون هیچ پیامی زنگی چیزی بهت ... نه اصلا پیامی نداده فقط دو تا قرار اونم تو تابستان گذاشتن رفتیم همون دیدیم که سر هم ۱ ساعت هم نشد الان خیر سرم از دانشگاه امروز بر میگشتم برم خوابگاه مامانم زنگ زد گفت قرار عقد رو گذاشتن بهش میگم کنسلش کن می گه نمیشه باید با محمد ازدواج کنی 😭😭😭😭 دوست شما رتبه ۳۲۲ کنکور تجربی پز نیست سبک زندگیمه
smirabb مدیر استارتر عضویت: 1404/01/01 تعداد پست: 199 جیغ و فریاد کن نزار بشه زندگی دختر دوقسمته قبل ازدواج بعد ازدواج از حف خودت نگذر بهم بریز جیغ و داد ... نمی دونم به خدا چیکار کنم دیگه می خوام مستقیم بهش بگم دوست ندارم می ترسم بابام شر به پا کنهاز اونور سکوت کنم خودم بدبخت میشم 😭😭😭😭😭 دوست شما رتبه ۳۲۲ کنکور تجربی پز نیست سبک زندگیمه