مامانا من سه تا بچه شیر داده ۴۰ سالشه موهاش تا رو کمر پر و ضخیم و مثله هندیاست اگه مامانه من مدل بود یه چیزی میشد فرق موهاشو باز میکنه من که دخترشم حسودیم میشه 😣دز ۱۰ سالگی به بهد مادرش براش حنا میذاشته ولی کلا خوشگلن ژنشون خوبه
در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
کوچیکم هست حساسیستی چیزی نکنه پیش بیاد میگن حنا بزاری عادت میشه بعد بخوای نزاری از چشم آب میاد بینی کیپ میشه سردرد میشی نمیدونم واقعا راسته یا نه اما منم حنا میزارم یه مدته ریزشش قطع شد و تار موهام ضخیم
در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
عزیزم برای موخوره از سرم کراتینه سریتا استفاده کن برای تقویت موهاشم از تونیک وشامپو کافئین سریتا.اب برنجم ک درحال جوشه خیلی خوبه سرشار از ویتامین ب۵هس این برای خوردنه عزیزم.
سلام عزیزم واقعا از الان که جوونیم باید به فکر موهامون باشیم چون بعدا سخت تر میشه جبران کرد! یه مقاله جالب خوندم اینجا بهت توصیه میکنم یه نگاه بندازی بهش