2777
2789
عنوان

تقویت مو

373 بازدید | 8 پست

دخترم دو سال و هشت ماهشه موهاش خیلی نازک و کم پشته،موخوره داره چطوری میتونم تقویت کنم موهاشو

خداوندا پناه دخترم باش،یارش باش  جهان تاریکی محض است،میترسم کنارش باش

مامانا من سه تا بچه شیر داده ۴۰ سالشه موهاش تا رو کمر پر و ضخیم و مثله هندیاست اگه مامانه من مدل بود یه چیزی میشد فرق موهاشو باز میکنه  من که دخترشم حسودیم میشه 😣دز ۱۰ سالگی به بهد مادرش براش حنا میذاشته ولی کلا خوشگلن ژنشون خوبه 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانا من سه تا بچه شیر داده ۴۰ سالشه موهاش تا رو کمر پر و ضخیم و مثله هندیاست اگه مامانه من مدل بود ...

چه خوب خوش  بحالشون،میخوام حنا بزارم میترسم نارنجی شه

کوچیکم هست حساسیستی چیزی نکنه پیش بیاد میگن حنا بزاری عادت میشه بعد بخوای نزاری از چشم آب میاد بینی کیپ میشه سردرد میشی نمیدونم واقعا راسته یا نه اما منم حنا میزارم یه مدته ریزشش قطع شد و تار موهام ضخیم

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
کوچیکم هست حساسیستی چیزی نکنه پیش بیاد میگن حنا بزاری عادت میشه بعد بخوای نزاری از چشم آب میاد بینی ...

جدی نمیدونستم خوب شد گفتین

عزیزم برای موخوره از سرم کراتینه سریتا استفاده کن برای تقویت موهاشم از تونیک وشامپو کافئین سریتا.اب برنجم ک درحال جوشه خیلی خوبه سرشار از ویتامین ب۵هس این برای خوردنه عزیزم.