2777
2789
عنوان

تو کیف بچگیم یه نوشته پیدا کردم

356 بازدید | 21 پست

شب قدر نوشته بودمش

لیست ارزوهام بود

به هیچ کدومش نرسیدم با اینکه ارزوی سالای بعدمم همیشه همینا بودن

همشونم چیزای عادی و ساده ای بودنا

مثلا اینکه مامانم باهام خوب رفتار کنه

یا بیماریم خوب بشه

خدایا میشنوی منو؟

لایکم نکنید لطفا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والله خوشبحالت باز ازرو داشتی تو ۳۵ سال زندگیم حتی یبارهم آرزونداشتم حتی یک بار باوجود اینکه الان مج ...

بچه بودم

الان فقط ارزوی مرگ میکنم

چون هیچ اتفاقی نمیتونه مشکلاتمو حل کنه دیگه

حتی این یکی ارزومم مستجاب نمیشه باز

لایکم نکنید لطفا

بچه بودم الان فقط ارزوی مرگ میکنمچون هیچ اتفاقی نمیتونه مشکلاتمو حل کنه دیگهحتی این یکی ارزومم مستجا ...

مطمئن باش خدا دوستت داره اونم زیاد فقط گاهی اوقات دوست داره ما بیشتر صداش بزنیم بیشتر به یادش باشیم مگه میشه تو رو نبینه ؟ تورو با دستای خودش خلق کرده اونوقت نبینت؟

مطمئن باش خدا دوستت داره اونم زیاد فقط گاهی اوقات دوست داره ما بیشتر صداش بزنیم بیشتر به یادش باشیم ...

نمیدونم پس اینهمه شکست و اینهمه نشدن چیه

رفته بودم پیش تراپیست که کمکم کنه

ادم حرفه ای ای هم بودا

دیدم وسط حرفام داره گریه میکنه

یبار بهش گفتم تو هر زمینه ای تلاش کردم شکست خوردم

تو هیچ زمینه ای به چیزی که میخواستم نرسیدم

دلم به هیچی خوش نیست

گف نهه تو خیلی چیزا داری

گفتم چی مثلا

گف مثلا باهوشی مثلا مثلا...چیز

بعد موند

نمیدونم دلیل این زندگی غیرعادی و این غمای سنگین که هر یه کدوم میتونن یه ادمو بشکنن چیه

دعام کن لطفا عزیزم😭

لایکم نکنید لطفا

نمیدونم پس اینهمه شکست و اینهمه نشدن چیهرفته بودم پیش تراپیست که کمکم کنه ادم حرفه ای ای هم بودادیدم ...

مثلاً خدا رو داری گاهی اوقات خدا مارو تنها میکنه که با خودش دوست بشیم ، تو خدا رو داری ازش کمک بخواه صدای تورو دوست داره نا امید نباش برو جلو با فرمون خدا ببین چی میشه من معجزه های خدا رو هر روز تو زندگیم میبینم حتی زندگی اطرافیانم تو هم میتونی ما همه آدمیم روح خدا داخل وجودمونه

مثلاً خدا رو داری گاهی اوقات خدا مارو تنها میکنه که با خودش دوست بشیم ، تو خدا رو داری ازش کمک بخواه ...

دعا کن برام لطفا

با اونهمه ادعای خدا دوستی تو بچگیم و تعصبی که روش داشتم

زندگی داره به سمت مرزای خطرناکی هلم میده

همش این فکر تو مغزم وول میخوره و میسوزه که همه اصلا بد، خدا چرا گذاشت اینجوری بشه؟ خدا که همه اینا رو دید، چرا گذاشت بهم تهمت بزنن و آبروم رو هم ببرن؟

خستم از فکر به این جمله که عزت و ذلت دست خداست

دست خدا بوده و این شده برای من

لایکم نکنید لطفا

دعا کن برام لطفا با اونهمه ادعای خدا دوستی تو بچگیم و تعصبی که روش داشتمزندگی داره به سمت مرزای خطرن ...

واقیعتش چیزی که تورو زمین میزنه ناامیدی تو هست ، ببین منم خیلی سختی و مشکلات داشتم و اینو گفتم فکر نکنی یه آدم بی درد و دنیا ندیده داره باهات حرف میزنم من همدردم با تو ، لطفاً به خودت بیا خدا خیلی وقته منتظرته قبل از هر چیزی برگرد به سمتش دور نشو حیف تو نیست ؟؟

نمیتونیم باهاشون کنار بیای؟🥲 خودتو هرجوری هستی دوس داشته باش خب

با همه چی کنار اومدم

حتی شکست عشقیمو هم تونستم هضم کنم

حتی شکست تحصیلی و شغلیمو

حتی فوت بابام

ولی با اذیت کردنای مامانم نمیتونم کنار بیام

هیچ کس، هیچ کس به اندازه مامانم باهام دشمنی نکرده تو زندگیم

کتکا و تحقیرا و زخم زبونا و مانع شدناش و صیغه شدنش همههه رو تحمل کردم

با آبروم بازی کرده

بهم تهمت میزنه که مظلوم نمایی کنه

همه رو ازم متنفر کرده

همه هم حرف اونو باور میکنن چون گریه هاش خیلی واقعیه

خودمم باورم نمیشه این ادمی که باهام اینجوری میکنه مامان خودمه💔

لایکم نکنید لطفا

واقیعتش چیزی که تورو زمین میزنه ناامیدی تو هست ، ببین منم خیلی سختی و مشکلات داشتم و اینو گفتم فکر ...

کاش بهم یه نشونه میداد که بدونم منو دوست داره

لایکم نکنید لطفا

کاش بهم یه نشونه میداد که بدونم منو دوست داره

شاید نشونه اش این بوده که من باهات حرف بزنم اصلا چرا من باید الان آنلاین باشم چرا باید بیام تو تاپیک تو ، میدونم تو هم خیلی دلت برای خدا تنگ شده