2777
2789
عنوان

بنظرتون

96 بازدید | 19 پست

ژل فک زاویه و ابرو درست کردن اینا برا دختر 17زوده.. 19به بالا بهتر نیست یا 19دیره؟

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ۲۰سالمه نزدم هیچی چون به نظرم زوده هنوزم و دوست دارم فرم بیبی فیس صورتم حفظ بشه

خدادای خوشگلی، یا معمولی

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

۱۹...دیر؟من ۴۰سالگی این کارهارو انجام میدم

اخه مدرسمون دحترای 16ساله لب ژل زدن و دماغ عمل من17هیچ من فقط نگاه

خدادای خوشگلی، یا معمولی

راستش زیبایی معیارش تو نظر هر کسی متفاوته اما خیلیا میگن زیبام خدادادی

اما به نظرم خودت رو دوست داشته باش مهم ترین چیز تو صورت پوست خوب و براق و موهای سالمه به پوستت رسیدگی کن و موهات مدلای جدید بزن و همیشه لب هات رو اجازه نده خشک بشه

راستش من بیشتر از سبک زیبایی کره جنوبی پیروی می کنم

برای انسانیت یک گیاه محبت بکار🌱

اخه مدرسمون دحترای 16ساله لب ژل زدن و دماغ عمل من17هیچ من فقط نگاه

من ۱۴ ساله بچه کلاس سومی دیدم ناخن کاشته ابرو ها شو برداشته و آرایش میکنه با کانتور و اینا 🥸🥸

باشد که اشک بعدیتان، اشک شوق باشد.🍀

راستش زیبایی معیارش تو نظر هر کسی متفاوته اما خیلیا میگن زیبام خدادادیاما به نظرم خودت رو دوست داشته ...

موهام بشدت خالیه و صورتم پر اکنه جوش

دنیبال درمانشونم.. درمان بشم.. بعداشایدد یکم رنگو نمیدونم قرفر بدم ولی عمل اصلا

من ۱۴ ساله بچه کلاس سومی دیدم ناخن کاشته ابرو ها شو برداشته و آرایش میکنه با کانتور و اینا 🥸🥸

کاشت اوکیه ولی ارایش کانتوری و ابرو خدایی زوده

17سالمه تازه ارایش یاد گرفتم یکم ن حرفه ای..

کاشت تاحالا نداشتم

اسی جون کاری داشتی؟💖

گفتم صحبت کنیم

کاشت اوکیه ولی ارایش کانتوری و ابرو خدایی زوده17سالمه تازه ارایش یاد گرفتم یکم ن حرفه ای.. کاشت تاحا ...

آره بابا منم دیدم چشام داشت میزد بیرون می خواستم بگم یقین دو روز دیگه رلم میزنی جلو خودمو گرفتم😂

باشد که اشک بعدیتان، اشک شوق باشد.🍀

آره بابا منم دیدم چشام داشت میزد بیرون می خواستم بگم یقین دو روز دیگه رلم میزنی جلو خودمو گرفتم😂

توچی