2777
2789
عنوان

پاساژ رفتن

170 بازدید | 16 پست

منظورم پاساژای سرکوچه ای نیست..

پاساژای خفنو بزرگ مث ایرانمال. کوروش، اوپال و..

میرین توش همیشه میلیونی خرج میکنین یا دور میزنین صرفا چیزی میخورین

تعداد رای : 21
نظرسنجی
هرچییی دلت بخاد میخری حتی شده صد ملیون
1
4%
پول نداریم باوا حتی چیزای لازم فقط دور
5
23%
در حد ی لباس اگه لازمم باشه بقیش پول ندارم
6
28%
فقط دور و غذا
9
42%

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

خیلی وقتا فقط در حد گشتن و خورردن غذا اونم ماهی یبار چون نه پول داریم نه وقت. گاها هم خرید

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقت ندارم جايي ك بيخودي گرونه برمميرم جايي ك بتونم وسايل مورد نيازم بخرم

منم

یعنی اشکال نداره ادم بهترین پاساژای شهرشو حتی ندیده باشه؟

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

گزینه پنجم نمیرم

منم من در خونمون میرم خیلی کم خرید مثلا ی قلم چون قیمتش بد نی

وگرنه بهترین مرکز خریدا ن رفتم ولی دوست دارم برم حداقل ببینم همین... کاش پول جور باشه ادم خریدن کنه یذره💔

منم من در خونمون میرم خیلی کم خرید مثلا ی قلم چون قیمتش بد نیوگرنه بهترین مرکز خریدا ن رفتم ولی دوست ...

اصلا کی حوصله داره بکوبه بره یه جاش شلوغ گنده که تا دسته بکنن تو پاچه ادم شاد و خوشحال برگرده خونه

من يكي دو تا پاساژ رو اصلا نرفته بودم ي بار با دوستم قرار گذاشتم همو ببينيم رفتيم دور زديم هم دوستم ...

چن سالته

؟

جذابی؟