2777
2789

معجزه خیلی دیدم

ولی راستش خواسته هام معنوی بودن

دی و بهمن ۱۴۰۴🖤سوگنـد ای روزگار ! سوگند به اشک داغ و مویه جانسوز مادران و پدران وطـ🇮🇷ـن که هر تیره شبی را سحری هست... (چنین گفت فردوسی پاکزاد که رحمت بر آن تربت پاک باد : بیا تا جهان را به بد نسپـریم/به کوشش همه دست نیـکی بریم) 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ... اللهم عجل لولیک الفرج ⛅ امام زمان جانم، خورشید پشت ابرم مرا دریاب و با من باش✨🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شده بود ک رسیدن بهش ب چشمت غیر ممکن بشه و بینتونم جدایی بیفته؟؟

آره خیلی تو اون شیش سال هزاران بار از هم جدا شدیم ولی عاشق هم بودیم بهم هر بار برمیگشتیم حتی بابامم مخالف بود از نظر خودم غیرممکن بود ولی خدا اونو برای زندگیم قرار داده بود همیشه بعد هر جدایی و بعد هر مشکلی باز اونو میزاشت جلو پام

میشد ک خسته بشی بگی هر چی خدا بخواد همون میشه شابد برای هم نمیخواد مارو؟

شاید بگم هزار بار باورت نشه یه روزایی میشد میگفتم به درد هم نمیخوریم شاید آدم زندگی من نیس میدیدم باز به هر طریقی خدا اونو میزاشت جلو روم حتی همسرم میگه من خیلی وقتا نا امید شدم ولی ته دلم انگار یکی میگفت ولش نکن اون برای توعه

شاید بگم هزار بار باورت نشه یه روزایی میشد میگفتم به درد هم نمیخوریم شاید آدم زندگی من نیس میدیدم با ...

تک ب تک اتفاقاتی ک گفتی و حرفایی ک زدی حس و حال من بود،شاید نشونه بودی

الهی شکر الهی شکر قدر بدون خوشبخت ترین باشید عزیزم♥️

تک ب تک اتفاقاتی ک گفتی و حرفایی ک زدی حس و حال من بود،شاید نشونه بودیالهی شکر الهی شکر قدر بدون خوش ...

دورت بگردم از حال دلت خبری ندارم ولی امیدوارم اون معجزه رو تو هم ببینی من هنوزم بعد یکسال هزار بار به خودم افتخار کردم که همسرم شده

دورت بگردم از حال دلت خبری ندارم ولی امیدوارم اون معجزه رو تو هم ببینی من هنوزم بعد یکسال هزار بار ب ...

کل ادمای دورت چی؟بر علیهت بودن؟خودت تنها مونده بودی؟از همه بریدی؟کلی درس چی کلی درس گرفتی؟