النحیط مدیر استارتر عضویت: 1404/08/19 تعداد پست: 1715 عنوان زندگی بی رحم 102 بازدید | 8 پست بقول آقابزرگ :" زندگی بی رحمتر از اونیه که هرچی که میخوای جلوت بذاره"از زندگی چی میخواستی که با بی رحمی بهت نداد؟؟؟ *انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش میجنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی میافتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو" 1404/10/12 | 01:42 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14763 را بیرحمی.. بچمو گرفت💔 چیزی نخواستم.. « تا اطلاع ثانوی کاربری خاموش میشه حلال کنید بچه ها & 💅🚶💔
dn99 عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 12360 خوب شدن خواهرممشکل خونمون حل شه ولی از بی کسی نمیشهدندونامی روز دغدغه تداشته باشمبیماریم خوب شهی زندگی عادی چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!
النحیط مدیر استارتر عضویت: 1404/08/19 تعداد پست: 1715 را بیرحمی.. بچمو گرفت💔 چیزی نخواستم.. 🥺💔دلم گرفته بود با پستت بدتر شدم متاسفم خدا به دلت صبر بده❤ *انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش میجنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی میافتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"
النحیط مدیر استارتر عضویت: 1404/08/19 تعداد پست: 1715 خوب شدن خواهرممشکل خونمون حل شه ولی از بی کسی نمیشهدندونامی روز دغدغه تداشته باشمبیماریم خوب شهی زند ... امیدوارم به مرور همه چی درست شه برات ارزوی سلامتی برای خودت و خواهرت دارم💕 *انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش میجنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی میافتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"
dn99 عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 12360 امیدوارم به مرور همه چی درست شه برات ارزوی سلامتی برای خودت و خواهرت دارم💕 خواهرم فوت شده نزدیک دو ساله چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!
النحیط مدیر استارتر عضویت: 1404/08/19 تعداد پست: 1715 خواهرم فوت شده نزدیک دو ساله 😔متاسفم خدا به دلت صبر بده روحش در ارامش🖤 *انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش میجنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی میافتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14763 🥺💔دلم گرفته بود با پستت بدتر شدم متاسفم خدا به دلت صبر بده❤ ببخشید. قصد بدی نداشتم💔😔مرسی شرمنده بخدا😔. . « تا اطلاع ثانوی کاربری خاموش میشه حلال کنید بچه ها & 💅🚶💔
النحیط مدیر استارتر عضویت: 1404/08/19 تعداد پست: 1715 ببخشید. قصد بدی نداشتم💔😔مرسی شرمنده بخدا😔. . نه عزیزم خواهش میکنم نگو اینو دشمنت شرمنده شما ببخش با یه تاپیک اونم این وقت شب باعث یادآوری تلخی ها شدم 💔💕الهی خدا برات بسازه *انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش میجنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی میافتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"