2821
2789
عنوان

زندگی بی رحم

102 بازدید | 8 پست

بقول آقابزرگ :" زندگی بی رحمتر از اونیه که هرچی که میخوای جلوت بذاره"

از زندگی چی میخواستی که با بی رحمی بهت نداد؟؟؟

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

خوب شدن خواهرم

مشکل خونمون حل شه ولی از بی کسی نمیشه

دندونام

ی روز دغدغه تداشته باشم

بیماریم خوب شه

ی زندگی عادی

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

را بیرحمی.. بچمو گرفت💔 چیزی نخواستم..

🥺💔دلم گرفته بود با پستت بدتر شدم

متاسفم

خدا به دلت صبر بده❤

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

خوب شدن خواهرممشکل خونمون حل شه ولی از بی کسی نمیشهدندونامی روز دغدغه تداشته باشمبیماریم خوب شهی زند ...

امیدوارم به مرور همه چی درست شه برات

ارزوی سلامتی برای خودت و خواهرت دارم💕

امیدوارم به مرور همه چی درست شه برات ارزوی سلامتی برای خودت و خواهرت دارم💕

خواهرم فوت شده نزدیک دو ساله

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
خواهرم فوت شده نزدیک دو ساله

😔متاسفم خدا به دلت صبر بده

روحش در ارامش🖤

ببخشید. قصد بدی نداشتم💔😔مرسی شرمنده بخدا😔. .

نه عزیزم خواهش میکنم نگو اینو دشمنت شرمنده

شما ببخش با یه تاپیک اونم این وقت شب باعث یادآوری تلخی ها شدم 💔💕

الهی خدا برات بسازه

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792