2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید

46 بازدید | 5 پست

سلام بچه ه ابا عرض معذرت من عفونت گرفتم و از صبحم پریود شدم معذرت می خوام ببخشیدا میگم اینو ولی علایمی ندارم جز بوی خیلی بد که الانم که پریودم بوش غیر قابل تحمله چی بخورم ؟ چی کار کنم خوب شم؟ از امشا اپلیکاتور بزنم؟

عفونتت اگه رحمی هست که با همون پریود رفع میشه .اگه ادرار هس قرص فنازو پریدین بخور رنگ ادرار عوص میشه ولی مثانه کامل تمیز میشه

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز  وشاداب  صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .

منم پریودم و دو روز قبلش عفونت داشتم شدید .ولی تا پریود اومد تمیز شد رحم و الان فقط خود پرپری هس خخ

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز  وشاداب  صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بوی بد عفونت هم باید تحمل کنی .اگه بعد پریود رفع نشد برو دکتر معاینه کنه و دارو بده 

منم اینجور فکر می کردم لی بوی عفونت دارم

الان سعی کن دارو نخوری که رو پریودت اثر داره .بعدش اگه ادامه داشت برو دکتر .

الانم تا میتونی لباس تعویص کن بهتره برات