2789
عنوان

لالا تُن🐣

83 بازدید | 17 پست

پییییش پیشششش پیششش👶🏻🛏

همون آوای ته تغاری💅🏻👄 خدای رقص و هنر 💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💀🎀حیحی☺️ همونی که عکس پروفایلم خودم بود (بنا به دلایلی برش داشتم)

دوست دارم پیشش پیشش بشم ولی خوابم نمیاد

یکی از معیارهای بی اخلاقی، رفتار قبیله ای هست، یعنی از کسی دفاع کنی فقط چون باهاش دوست هستی، بدون توجه به درستی حرفش. از من بشنو پسرم: خدای مهربان کسی است که نه در هفت طبقه آسمان میگنجد و نه در هفت طبقه زمین، ولی در دل آدمیزاد میگنجد. پس زنهار، الکسیس، که هیچوقت دل کسی را نشکنی! [بخشی از کتاب زوربای یونانی.]

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لالا تلدم😴

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

اینقدر ناز گفتی ادم دلش نمیاد نه بگه 🥲

داری لالا میتُنی پس؟🦭

همون آوای ته تغاری💅🏻👄 خدای رقص و هنر 💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💀🎀حیحی☺️ همونی که عکس پروفایلم خودم بود (بنا به دلایلی برش داشتم)

دوست دارم پیشش پیشش بشم ولی خوابم نمیاد

پیش پیش بدون لالا ندالیم🐥

پیش پیش بدون لالا ندالیم🐥

عزیزم💖😆

یکی از معیارهای بی اخلاقی، رفتار قبیله ای هست، یعنی از کسی دفاع کنی فقط چون باهاش دوست هستی، بدون توجه به درستی حرفش. از من بشنو پسرم: خدای مهربان کسی است که نه در هفت طبقه آسمان میگنجد و نه در هفت طبقه زمین، ولی در دل آدمیزاد میگنجد. پس زنهار، الکسیس، که هیچوقت دل کسی را نشکنی! [بخشی از کتاب زوربای یونانی.]

لالا تلدم😴

آفلییین🦔

آفلییین🦔

🫠

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

اوممممممم دارم میرم لالا بتنم پس چجوری پیامای خوشگل تورو جواب بدم اخه:(نوموخوام از تاپیکت برم اجیییی

اوووو خدااا🎀🐥

از بس خوشگلی که سیسی جون🦭

عزیزم💖😆

اما اینبار استثنا قائل میشم🐣👶🏻