2777
2789
عنوان

مشکل واژینیسموس

150 بازدید | 6 پست

دوستان سلام

داخل تاپیک های قبلیم گفتم مشکل واژینیسموس دارم به خاطر یه سری جریانات حدود ۴ ماه از شوهرم دور بودم . میشه راهنماییم کنید ... میخوام بالاخره امشب انجامش بدم . یه چیزی بگید نگران نباشم 🙂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نتونستم بازم نتونستم 😭😭😭 دعوامون شد حرف نمیزنیم باهم

تاپیک قبلیاتو خوندم با لوله گفتی اوکی بودی نه؟ دفعهی بعدی که قراره رابطه داشته باشین خودت از چند ساعت قبلش با لوله تمرین کن و بذار همون داخل بمونه جا باز کنه. امتحان کردی این راهو؟ منم واژینیسموس داشتم الان خیلیییی بهترم. سوالی داشتی بپرس راهنماییت کنم.

تاپیک قبلیاتو خوندم با لوله گفتی اوکی بودی نه؟ دفعهی بعدی که قراره رابطه داشته باشین خودت از چند ساع ...

اره با لوله ازمایش مشکلی ندارم فقط چند ثانیه خودمو منقبض میکنم بعداش اوکیم . نمیدونم موقعی ک واقعی میخوام انجام بدیم نمیتونم ترس برم میداره. ن قبلش امتحان نکردم