2777
2789
عنوان

رفیق پولدار

98 بازدید | 13 پست

آقا ما یه رفیق داریم از بچگی خیلی صمیمی بودیم الانم هردومون ۱۷ سالمونه اصلا دختری نبود بخواد مغرور باشه و اینا....خلاصه چندماهی میشه از نظر مالی یکم شرایطم اوکی نیست و خودشم میدونه و اینا

از یه طرفم بخاطر درس و کنکورم فعلا ارتباطمو با رفیقام کم کردم تا رو درسام تمرکز داشته باشم

خودشون هم در جریانن

ولی رفیقم هیچوقت همچین آدمی نبود نمیدونم چرا جدیدا اینطوری شده

با خودم میگم حتما از ذوقه

صبح بیدار میشم گوشیو برمیدارم میبینم ویس داده توش گفته فلان ماه میخوام برم لمینت کنم قیمتش اینقدره دکترش عالیه کلی ذوق دارم و اینا....از کامپوزیت و بیلچینگ اصلا خوشم نمیاد...توهم یروز خواستی دندونتو درست کنی لمینت کن

یروز بعدش دوباره میبینم ویس داده میگه آیفون ۱۷ خریدم نگاه کن چقدر خفنه کیفیت دوربینش خداس...از نظرم یروز خاستی آیفون بخری همینو بخر(در حال حاضر نه علاقه ای دارم به خریدش نه تصمیمشو دارم)😁

یروز دیگه هم گفت...رفتم وسایل آرایشگری گرفتم برم آموزش ببینم فلان قدر پول وسایلام شد بهتریناشو خریدم از نظرم کنکورت تموم شد بیا توهم مثل من برو یاد بگیر حتما بهترین وسایلاشم بخر

اصلا حس بدی دارم بچه ها

طرف بهترین رفیقمه

میدونه تو چه شرایطیم

اصلا اینطوری نبود

حس میکنم پشت حرفاش منظوری نداره وقتی میبینم ای ولی آخه چندبار

از وقتی از دستش ناراحت شدم که برگشته میگه کی با درس خوندن به جایی رسیده میخوای تو برسی

واقعا دلخور شدم:)اینو شنیدم خیلی ناراحت شدم انتظارشو نداشتم

آخه همچین آدمی نبود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین شاید واقعا قصدش پز دادن نیست چرا ازاین دید نگاه نمیکنی که ذوقشو با تو در میون میزاره

ذوقشو میبینم خودمم ذوق میکنم بخدا ولی بعدش اینقدر میگه منم همینکارو کنم راه اونو برم انگار که هرچی خودم دارم بدرد نخوره🥲

اسم اینو نذار رفیق

رفیق واقعی هیچوقت باعث نمیشه تو حس بدی بگیری

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

اسم اینو نذار رفیق رفیق واقعی هیچوقت باعث نمیشه تو حس بدی بگیری

حس میکنم بخاطر سن کممونه یکم عوض شده

ولی منم از نظر مالی الان تو شرایط اوکی نیستم حتی به این چیزا هم فکر نمیکنم چه برسه برم بخرمشون😁😭

ذوقشو میبینم خودمم ذوق میکنم بخدا ولی بعدش اینقدر میگه منم همینکارو کنم راه اونو برم انگار که هرچی خ ...

عزیزم من واقعا معتقدم وسایل به قیمتشون نیست به حسیه که تو ازش پیگیری تو برو تویه کاخ که کل کابینت هاش سفیده منکه مومور میشم

سعی کن خودتو و وسایلمو با ارزش بدونی هرکی سبک خودشو داره

طرح پلنگی بعضی پولدارا میپوشن یا چیزای خیلی بدرنگ حالا کیفیت هست ولی قیمت واقعا تفاوتی نمیکنه

عزیزم من واقعا معتقدم وسایل به قیمتشون نیست به حسیه که تو ازش پیگیری تو برو تویه کاخ که کل کابینت ها ...

اره بخدا همه چی به پول و قیمت نیست از نظرم

مهم اینه آدم خودش راضی باشه

جدیدا احساس کمبود بهم دست داده شده

هیچوقت اینقدر عمیق به این چیزا فکرنمیکردم

اره بخدا همه چی به پول و قیمت نیست از نظرممهم اینه آدم خودش راضی باشهجدیدا احساس کمبود بهم دست داده ...

بنظر من اگه سلیقه خوبی داشته باشی با کمترین امکانات شیک پوشی و اگه خوش زبون باشی کل مردم هم عاشقتن ولی به وسایل و پول زیاد نداره

بنظر من اگه سلیقه خوبی داشته باشی با کمترین امکانات شیک پوشی و اگه خوش زبون باشی کل مردم هم عاشقتن و ...

شماهم اینطوری فکرمیکنید؟چقدر حس خوبی گرفتم از حرفاتون😍

من حتی اگر شرایط خودم اوکی نباشه اصلااااا با پز دادن کسی اذیت نمیشم ولی بخش دوم حرفش بد بوده که گفته ...

هعی ابجی نه اینکه دل و دماغ درس خوندن رو دیگه نداشته باشما فقط جدیدا زیاد به این موضوعا فکرمیکنم درس خوندنه یکم کمتر شده🥲