2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخه انقد جلو چشامونن صب تا شب حالم بهم میخوره دیگه😂اینجا دوس دارم نچرال ببینم

ولی خیلی خوشگلن همه بلاگرهاا🥲

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

ولی خیلی خوشگلن همه بلاگرهاا🥲

بلاگرای ایرانی کجاش خوشگلن

فقد دختر جووناش خوشگلن اونا ک لایف استایل میذارن اصلا

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

بلاگرای ایرانی کجاش خوشگلنفقد دختر جووناش خوشگلن اونا ک لایف استایل میذارن اصلا

همون دیه

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

جذاب نیس ولی خیلب خوشگله منم اینجوریم چهرم زیباس ولی اصلا جذاب نیستم بر عکس دوستم اون چهرش شاید نقص ...

دقیقا من از دوستم بورترم ولی اون بیشتر به دل میشینه

ولی چهره عای اینجوری وایب فرشته و پرنسس هارو دارن قشنگه

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

چجور چهره ای تو دل بروعه ازنظرت

ببین خب من خودم شخصا چهره های شرقی و چشم و ابروی مشکی و بیشتر دوست دارم!مثلا المیرا دهقانی بازیگر میشناسی،؟من اون مدل چهره هارو دوست دارم،چشمای درشت مشکی،مژه های بلند،ابروهای مشکی پهن

ولی تو دل برو بودن یه جور خاصه،تعریفی نیست!بعضیا بینی عملی ندارن،لباشون ژل نیست،چشماشون رنگی نیست اما به دل میشینن مثل ترانه علیدوستی!مثلا گوگوش تو جوونیش خیلی تو دل برو بوده،گیرا و جذاب،بدون هیچ عملی،بدون چشم رنگی و..

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....