2777
2789

کلا دلیل زیاد دارم ک فعلا بچه نیارم اما این سیسمونی ام دلمو میسوزونه بابام زن نداره جهیزیمو بزور جور کردیم کلی بدهکاره خانواده شوهرم خیلی رو جهیزیه و سیسمونی حساسن میدونم هروقت بچه بیارم توقع سیسمونی خوب دارن

از طرفی هنوز خونه دار نیستیم البته مستاجرم نیستیم ی واحد شیک نوساز طبقه بالای پدرشوهرم اینا ب نام شوهرمه اونجاییم ولی بازم دوست دارم بریم ی خونه دیگ تا بچه بیارم

اما خیلی غصم میگیره ب این چیزا فکر میکنم

کاش حداقل وام ازدواجم رو میدادن میدادم بابام بدهیای جهیزیم بده و ی مقدار برا سیسمونی بزاره

مادرشوهرم میگ دیگ عروسی کردید وامت برای شوهرته

ولی من ب شوهرم گفتم ن میدم بابام نمیخوام بدهکار بمونه

عشق من به تو از نبودنت شروع شد؛از جایی که هنوز نفس نکشیدهای اما تمام قلبم را گرفتهای👶🏻♥️

وام برای زن و شوهره برای زندگی تو و شوهرت پدرت از پس خودش برمیاد نداشت جهاز نمیداد

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وام برای زن و شوهره برای زندگی تو و شوهرت پدرت از پس خودش برمیاد نداشت جهاز نمیداد

اخه تمام جهیزیم رو از عمم قرض کرد خرید گفت وام ک درومد میده حالام هرروز میپرسه وامت چیشد درنیومد؟

نمیتونم ک بگم نمیدم چی بگم

عشق من به تو از نبودنت شروع شد؛از جایی که هنوز نفس نکشیدهای اما تمام قلبم را گرفتهای👶🏻♥️

یه کاری برا خودت پیدا کن با حقوقت برا بچت خرید کن

آره تو فکرمه این

میترسم یدفعه ناخواسته باردار شم خیلی ام رعایت میکنم ولی ترسش هست همیشه

اخه تمام جهیزیم رو از عمم قرض کرد خرید گفت وام ک درومد میده حالام هرروز میپرسه وامت چیشد درنیومد؟نمی ...

بازم خودت بهتر میدونی عزیزم امیدوارم پر روزی باشید

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

طبقه بالا مادر شوهری خوبه وضعیتت

من آدم درونگراییم و دوست ندارم مهمونی برم و بیام مشکلم همینه ک اونا دوست دارن ما بریم پایین پیششون بشینیم یا غذابخوریم سر این مشکل دارم با شوهرم میگم من نمیام

وگرنه از بابت دخالت یا فضولی و اینا خداروشکر مشکلی ندارم مادرشوهرم شاغله کلا فقط شبا خونست کاری ب کارم نداره

2790
2778
2791
2779
2792