2777
2789
عنوان

روز مرد چی بگیرم

367 بازدید | 52 پست

باردارم استراحتم میخام انلاین سفارش بدم زودی بیارن

کیف پول و کمربند ساعت اینا زیاد داره طلاهم نمیندازه البته ازاین دستبند چرمی ها روش ی تیکه طلا داره هم میتونم بگیرم ولی نماز میخونه بنظرتون بگیرم؟ کفشم داره و اینکه سخت پسنده تو کفش لباسم زیاد براش گرفتم قبلا

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من موزن بینی میگیرم

از این موزن ماتیکی ها ؟ داره

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
دستبند بگیر موقع نماز در میاره هر چند که نیاز به در اوردن هم نیست چون با پوستش فاصله داره چون روی چر ...

عع چ جالب نمیدونستم پس یا دستبند میگیرم یاانگشتر نقره

حلشو گم کرد😐

ععع اتفاقا دوست داره

اره دوسال پیش گرفتم نگین مشکی حیف طبق معمول فراموشی گمش کرد

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نه یا اویزماشین سفارش بدع یا سویشرت ازراینا ک روی پیرهن نیپوشن یا اگر میپوشه دستبند یاهم بادی اسپلیش ...

برا اویز فقط پلاک دعا میندازه هرچی میگم عوض کن میگه ن دعا باشه بهتره گردنبند منو برد روش دعا بود😂😂😂