2777
2789

هعییی:)

ممنون مهربون که کمک میکنی به بچه ها 🌹

سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام . ممنون . سوالم اینه ...

همسایه ای که تو خونه آپارتمانی ۲ ۳ تا گربه داره و باعث آزاز و اذیت ما شده . خواب شبانه رو مختل کرده . برا اثباتش پیامکم داریم . چیکار میشه کرد ؟

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
بگو که خانوده تا چه حد حق دخالت دارن تو زندگی فرزند بالای ۱۸ سالشون؟مثلا رفت و امدش

تا وقتی تو خونشونی میتونن کنترل کنن . مگه اینکه کار کنی مستقل یشی

بگو که خانوده تا چه حد حق دخالت دارن تو زندگی فرزند بالای ۱۸ سالشون؟مثلا رفت و امدش

ازلحاظ قانونی خانواده به افراد بالای ۱۸ هیچ ولایتی ندارن و شخص مسئول کارای خودش هست

💚کارآموزوکالتم،من کمکت میکنم ازحقت دفاع کنی💚
سلام . ممنون . سوالم اینه ...همسایه ای که تو خونه آپارتمانی ۲ ۳ تا گربه داره و باعث آزاز و اذیت ما ...

سلام عزیزم

اول جمع اوردی ادله مثل فیلم ضبط صدا همون پیامک ارسالی امضا ذیل استشهادیه محلی از بقیه همسایه ها ،صورتجلسه پلیس و..

اول اظهارنامه میدی طبق ماده ی ۴۷ ایین نامه اجرایی قانون تملک اپارتمان

بعد شکایت ازطریق مدیر ساختمون درنهایت شکایت کیفری به استاد ماده ۶۱۸ ق.م.ا

سلام عزیزماول جمع اوردی ادله مثل فیلم ضبط صدا همون پیامک ارسالی امضا ذیل استشهادیه محلی از بقیه همسا ...

برا فیلم نمیدونم احتمالا بتونم فیلم بگیرم . صدای ضبط شده فک کنم ادله کافه نیس برای دادگاه و حتی جرم هست انگار ! استشهادیه محلی هم ک خب گربه تو خونس ! و فقط ما اذیتیم ! بقیه نه دیدن نه میدونن ک تو خونش داره ! ولی خب پیامک مبنی بر وجود گربه و آزار و اذیتش دارم . بجای میرسه ؟!

برا فیلم نمیدونم احتمالا بتونم فیلم بگیرم . صدای ضبط شده فک کنم ادله کافه نیس برای دادگاه و حتی جرم ...

صدای ضبط شده درصورتی جرم هست که منتشر بشه نه صرفا برای ادله، درکنار ادله ی دیگه معتبر هست و همان پیامک هم بسیار معتبر هست،بله قطعا به نتیجه می رسید

صدای ضبط شده درصورتی جرم هست که منتشر بشه نه صرفا برای ادله، درکنار ادله ی دیگه معتبر هست و همان پیا ...

ممنون بابت پاسخگوییتون . اجرتون با خدا 🙏🌹🌹🌹