2777
2789
عنوان

زمونه عوض شده

346 بازدید | 23 پست

زمان ما اسم جنس مخالفم میاوردی کتک میزدن الان بچه ها راخت متاسفانه تو سن های خیلی کم وارد رابطه میشن که عملا ازشون اکثرا سواستفاده میشه من خودم خوشحالم دخترم باهام صادقه و ترک کرده بهش میگم کوچیکی هنوز بزا بری بالای بیست پسرس که بخواد خواستگاری میکنه خیلی ذهنم مشغوله بچه ها نظر شما چیه

زندگیم تک دخترمه🩷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من قری بودم، ازدواج کردم باشوهری که باخدا بود بشدت الان جایگاهمون عوض شده... خدا عاقبت مون بخیر کنه

ای بابا ایشالا که خیره

زندگیم تک دخترمه🩷

زمونه عوض شده خیلی چیزا شاید مورد پسند ما نباشهنسل بچه هامون با نسل ما متفاوتهنسل ما هم با قبلی

وای این دغدغه منه میگن مادر مدرن فلان دایه باشین ولی من نگرانم میگم سنت خیلی کمه

زندگیم تک دخترمه🩷

حتی بالای ۲۰ ام آدم خیلی باید حواسش باشه

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند.... از رجبعلی خیاط پرسیدند چرا اینقدر آرامي؟گفت : بعد از سالها مطالعه و تجربه، زندگي خودرا بر پنج اصل بنا کردم:*دانستم رزق مرا دیگری نميخورد ، پس آرام شدم!*دانستم که خدا مرا ميبيند ، پس حیا کردم!*دانستم که کار مرا دیگری انجام نميدهد ، پس تلاش کردم!*دانستم که پایان کارم مرگ است، پس مهیا شدم!*دانستم که نیکي و بدی گم نميشودو سرانجام به سوی من باز ميگردد ،پس بر خوبي افزودم و از بدی کم کردم!و هر روز این 5 اصل را به خود یادآوری ميكنم.