mamanelvin مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 88 عنوان روز پدر 158 بازدید | 23 پست سلام دخترا خوبین لطفاً همتون بیایین بگین واسه روز پدر چی میخرین واسه بابا هاتون من موندم چی بخرم هرسال شیرینی و زیرپوش اینا میگرفتیم امسال میگم یکم متفاوت باشه 1404/10/11 | 21:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
0شری0 عضویت: 1404/01/10 تعداد پست: 2914 کادوی پدرم رو روز مادر بهش دادم🤭 دلم میسوزه وقتی نگاه میکنه به مادرم بدم به اون ندم 🥰
asemoneabiman عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 1345 پدرم یادش رفته دختری داره فقط پسراشو میخوادبرا همسرم شلوار جین گرفتم که هم برام پدره هم همه کس
bazmande98 عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 3761 بخودش گفتم از مغازه دوستش پیراهن برداره پولش بدم هی میگه نمیخام خودمم نتونستم برم بیرون بچم مریض همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
mamanelvin مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 88 پدرم یادش رفته دختری داره فقط پسراشو میخوادبرا همسرم شلوار جین گرفتم که هم برام پدره هم همه کس چقدر دلم گرفت🥺باز خدارو شکر همسر خوبی داری که مثله یه پدر پشتته
mamanelvin مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 88 بخودش گفتم از مغازه دوستش پیراهن برداره پولش بدم هی میگه نمیخام خودمم نتونستم برم بیرون بچم مریض منم پسرم مریضه سرماخورده هوا هم سره کلا موندم چی بخرم از مامانم پرسیدم چی لازم داره میگه اصلا هیچی نخریاااا☺️
mamanelvin مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 88 کادوی پدرم رو روز مادر بهش دادم🤭 دلم میسوزه وقتی نگاه میکنه به مادرم بدم به اون ندم 🥰 خوشبحالت کار خوبی کردی 😄😍
asemoneabiman عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 1345 چقدر دلم گرفت🥺باز خدارو شکر همسر خوبی داری که مثله یه پدر پشتته واقعا اگه اون نبود فکر نکنم طاقت میاوردم شاید خدا دلش بحالم سوخته گفته دیگه طاقت بی مهری نداره این دختر
bazmande98 عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 3761 منم پسرم مریضه سرماخورده هوا هم سره کلا موندم چی بخرم از مامانم پرسیدم چی لازم داره میگه اصلا هیچی ن ... میگم هپون شیرینی ببریم😂 همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
mamanelvin مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 88 واقعا اگه اون نبود فکر نکنم طاقت میاوردم شاید خدا دلش بحالم سوخته گفته دیگه طاقت بی مهری نداره این د ... قدرش رو بدون الان به همسرم میگم روز پدر چی بخریم میگه هیچی پول ندارم فلان......اونقدر عصبی میشم پولم دارهها از لحاظ وضع مالی بدک نیست