2777
2789
عنوان

درمان جوش

131 بازدید | 17 پست

من ازمایش خون دادم و همه چیزم نرمال بوده جز ویتامین دی و سونو تخمدان رفتم چون یکم تپلم گفت نزدیکه که پی سی او بگیری بعد حالا جز اصلاح سبک زندگی چیز دیگه ای هست که امتحان کرده باشین و جواب داده باشه؟

من بازوهام و پشتم و سینم پره تقریبا کل بدنم

بعد برای جاشون چیکار کنم فرو رفتگی نیس فقط لک سیاهه باید تا تابستون سال دیگه به خودک برسم یه عروسی خیلییییییی مهم درپیشه

میتونی از سرم های پوستی حاوی رتینول و نیاسینامید استفاده کنی ولی نه بیشتر از دو بار در هفته.

حتما هم چه داخل خونه بودی و چه بیرون رفتی، از کرم ضدآفتاب بی رنگ با SPF 50 استفاده کن.

بی آب و تاب و توان،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برند خاصی که واقعا خوب باشه میشناسین

برندهای خارجی از یک میلیون و نیم تا دو میلیون و نیم میشناسم.

برندهای ایرانی در حدود ۷۰۰ یا ۸۰۰ تومان هم میشناسم.

خارجی باشه یا ایرانی؟

بی آب و تاب و توان،

برندهای خارجی از یک میلیون و نیم تا دو میلیون و نیم میشناسم.برندهای ایرانی در حدود ۷۰۰ یا ۸۰۰ تومان ...

از هردو بهترینش کهتو ایران در دسترس هست رو بی زحمت

کلا سعی کن بهشون توجه نکنی هیچ محصولی استفاده نکن فقط از حمومکه اومدی بیرون یه ذره روغن بچه یا لوسیون بزن دست بهشون نزن نکن جاش نمیمونه

اگه شیرینی و تنقلات و فست فودو حذف کنی کل مشکلت حل میشا

کلا سعی کن بهشون توجه نکنی هیچ محصولی استفاده نکن فقط از حمومکه اومدی بیرون یه ذره روغن بچه یا لوسیو ...

من اصلا فست فود نمیخورم تنها مشکلم قندی جانه تازه اونم فقط یه نبات با ابنباته