2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون فاز شوهرم چیه

269 بازدید | 19 پست

پنج ماه قهریم ماه سوم گفت فقط طلاق من دیگه تو رو نمیخوام خودمم بخوام خانوادم نمیخوان

یک ماه بعدش پیام دادم ک قصدت هنوز جدی گفت اره گفتم باشه

پس بیا بریم طلاق بگیریم گفت توافقی جدا شیم گفت باشه من منتظر خبر نیومد

بعد گفت خودت برو

گفتم خب تمام مدارک دست تو برام بفرس برم گفت نمیفرستم

گفتم خودم بیام بگیرم گفت نه

گفت برو محضر برات درست کردم بری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو شرمندتم حق طلاق با توعه دادگاه درخواست منو نمیپذیره خودت برو درخواست بده

این میخواد تو بری شروع کنی تا بزارتت تحت فشار مهریه تو حلال کنی طلاقت بده

حقیقت همینه

گولش هم نخور

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

ترخدا ببا تایپک منم ببین من بیست روزه قهرم شوهرم ب اکسم برگشته ن زنگ میزنه ن پیام میده هنوز پیام منم هم جواب نمیده اونقدر بهش خوش میگذره ک گوشی اصلا برنمیداره و پرفایل واستوذی از اکسش گذاشته خونه هن اصلا نمیره در خونه قفل زده نمیره نمیدونم کجاست پیش کیه داغونم شب جمعه هن هست بغل اکسشه من دارم دیوانه میشم

تایپک هامنم ببین من م نزدیک بیست روزه ازش قهرم ن پیام میده ن زنگ خونه بابامم از روزی ک من اثمدم اونم خونه نمیره اصلا ب اکسش برکشته داغونم فکرم پیش اینه ک اون کجا پیش کیه فکر اینکع شب ها بغل یکی دیگ میخابه داغونم میکنه

ميخواد بچزونتت تا بدون حق جدا بشي برو دادگاه بگو داره اذيت ميكنه پياماشم نشون بده و ضميمه كن

بعد اومدم گفتم بیا من مهریه مو میبخشم ادرس محضر بده من برم گفت باید با خانوادت بری باز گفتم باشه

دوباره اومد گفتم خب ادرس محضر نمیداد هی اذیت میکرد

اخر سر باز دبه کرد گفت حق طلاق بهت میدم برو مهریه تو ببخش