2777
2789

همه دریده شدن ینی خیلیااااا

خیلیااا هرجایی ک میتونه میکَنه...میقاپه

گوشت همم میخورن اگ پاش بیفته

وجدان دیگه نیس...قیامت رو قبول ندارن....حتی قیامت هم فرض کنیم هیچی(انسانیت چی؟؟؟؟؟)))

انسانیت هم میزارن زیرپا....واس رسیدن به خواسته هاشون هرررررررکاری میکنن

دقیقا:)

من عاشق یکی بودم تا جایی که تونست یسال از عشقم سو استفاده کرد الکی میگفت عاشقمه حرف از خواستگاری میزد ازم پول میگرفت همه ی وجودمو در اختیارش گذاشته بودم و تهش بی خداحافظی و بی دلیل از همه جا بلاکم کرد و رفت

میدونم تقصیر خودم بود که محبت بیش از حد کردم اما هنوزم باورم نمیشه یه ادم چقدر میتونه انسانیت نداشته باشه که به یه دختر معصوم که تاحالا دست کسی دیگه بهش نخورده بود به دروغ بگه دوستت دارم تا فقط به نیازای خودش برسه

دقیقا:)من عاشق یکی بودم تا جایی که تونست یسال از عشقم سو استفاده کرد الکی میگفت عاشقمه حرف از خواستگ ...

با تمام وجودم درکت میکنم و میفهمم چی میگی....🙃❤️🫂

اینکه بااحساسات یه آدم بازی بشه...خصوصا اگه دختر باشه و شکننده باشه و اهل هیچ برنامه ای هم نباشه و پاک باشه

واقعاااا زجرآوره....واقعا قلب آدم به درد میاد

خصوصا اگه بی خداحافظی یهو کنارگذاشته بشی و توی برزخ رها بشی🙃

با کلی سوالایی ک توی ذهنته و بی پاسخ میمونن رها میشی

نادیده گرفته میشی...تمام شخصیتت...وجودت..احساساتت...زیرپا له میشه و نادیده گرفته میشه

ایناس که قلب آدمو نصف میکنه....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با تمام وجودم درکت میکنم و میفهمم چی میگی....🙃❤️🫂اینکه بااحساسات یه آدم بازی بشه...خصوصا اگه دختر ...

اره بخدا به همون خدای بالاسر تو زندگیم همیشه سعی کردم با نامحرم حرف عادی ام نزنم تا اینکه عاشق شدم عاشق کسی که فكرمیکردم با همه ی عالم فرق داره بهم قول ازدواج داده بود و هیچ چیزی دردناک تر از این نیست که یه پسر به یه دختر پاک دست بزنه و بعد ولش کنه

بخدا قسم دیگه تا اخر عمرم نمیتونم اون ادم سابق شم حس میکنم همه ی وجودم ازدست رفته...💔